אתם שומעים איזה קטע???

shipper heart

New member
הבנתי את זה...חחחח ולא אני לא

משתגעת...זה עוזר לי לפרוק לחצים...זה יותר טוב מאשר לכתוב...גם אם הם לא מבינים כלום כי אחרי שאני מבלבלת להם בשכל הם כזה מסתכלים עלי וכזה WTF?! וזה נורא כיף כי אני מתחילה להסביר להם מחדש חחחח

הרמוני

New member
חחחחח.... איזה מצחיקה, אני בטוחה

שאם הם לא מבינים, לפחות הם נשפכים מצחוק...

Dark Storm

New member
חזרתי!

סורי, נרדמתי מול הטלויזיה... כנראה זה לא הכי טוב לראות טלויזיה כל הלילה וללכת ישר לעבודה

מתוקות... הכל בסדר... יש לי רק

שאלה דחופה!!!! אני מחפשת דחחחחחוף את פרק 6 של עונה 6 . מישו הצליח להוריד? אם כן שלחו לי מסר פרטי דחוף!!! חשוב מאוד . אני אסביר בהמשך. והרמוני ... את מותק.

כן... אני יודעת שאת בתחום הזה

לא כ"כ תוכלי לעזור לי... שהרי את עדיין במקום הטוב...ואני , אני נפלתי לידי הרשע של גל ....ותראי לאן זה הביא אותי... אני מחפשת אותה בנרות !!!!

הרמוני

New member
מה שנכון נכון, למרות

שכמו שאמרתי לפני כמה ימים אני מאד קרובה להכנע. יש לי שאלה יכול להיות שכתבת פה באחד השרשורים שDJE ו CB התחתנו באותו יום?! או שאני הוזה? (מה שבהחלט יכול להיות....)

shipper heart

New member
חיחיחי אני התחלתי לדבר על תיק מג'אג

בשיעור היסטוריה...חחחחח אבל המורה המפגרת אמרה שהיא הולכת לישון ב11 אז היא לא רואה...חחחח זה היה כל כך נחמד...דיברנו על הפציפסטים וזה היה בדיוק אחרי דה בוסט אם אני לא טועה שבאד תובע את הרופא הזה...חחח שטען שהוא פציפיסט והתחלתי לדבר על זה...זה היה כזה מצחיק חברה שלי *פושעת שלא אוהבת ג'אג* השתגעה אח"כ אומרת לי כזה- איך לעזאזל קישרת ג'אג להיסטוריה?!!?!?!

למעלה