אתם שואלים

NoriChan

New member
היי ^^ ../images/Emo39.gif

1. את אוהבת מסטיקים? 2. גם אני אבל זה לא אומר שאני פאקצה כמוך ^^ 3. טוב נו אז את לא פאקצה 4. מקסימום את שרמוטה 5. י'וילון! 6. דופקת בדלת! 7. ו... ו.. ו.. עוד מילים מהשפה שאני וחברות שלי המצאנו >>" 8. נכון שאינויאשה בישי? *-* 7. *גונבת לך את אינויאשה* 8. הוא שלישלישלישלישלישליייייי!!!!! 9. ולא שלך ^.^ 10. יאיי הגעתי ל-10 שאלות! ^_____________^ 11. טוב ג'ה אין לי עוד רעיונות >.>

Lust chan

New member
../images/Emo192.gif לייק היוש!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

1. ברורוש כאילווווו ואחרי זה אני מדביקה אותם לאוזן של אינויאשה וככה האוזן שלו נראית ורודה כאילוש!!!!! 2. ברור נו פקאצוש זה הכי בעולמושששש
3. מההההההההההה
לאאאאאאא נכוןןןןןןןןןן אני לא מרשה לך לקחת לי את התואר המוי מושימושלם שלייייייייייייי לייק אוסווארוש!!! 4. ברורוש! כאילו כולם לייק אוהבים אותי ואת מה זה מקנאההההההההה כי את לא פקאצוש מושי לייק מואה! 5. מה וילון, החצאית שלי לא מספיק ארוכה אפילו בשביל להיות מפיתוש!
6. מי דופק בדלת, אני ישר מוציאה גזים טבעיים מהטוסיק המוי סקסוש שלי והדלת נפתחת
7. לייק מה?! גם לי יש חברותוש והן לייק סואו מוי סקסוש סואו שתקי! 8. לייק ברור אבל אני יותר!
7. איכססססססס לאאאאאאאאאאא רק אותי חוטפיםםםםםםםםם!!!!!!!!! לייק אצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
אינויאשהההההההההההההההההה אוסווארייייייייייייייייייייייי
8. אוסווארי
9. . לייק מה זה, מה הולך פה
10. 10? אני יודעת לספור עד עשר!
אחד.. שתיים.. שבע עשרה....
הנה! 11. ביוששששש

כ‏X‏*&!!! ק‏X‏‏X‏‏X‏ג!!‏N‏ההה

1) נכ!ן ‏w‏2גד ‏w‏&‏X‏ ‏N‏ג*‏y‏ה &ק3ה ה*‏w‏2ן זה ‏N‏ה‏N‏ם? 2) ‏N‏ה ‏X‏ת ח!‏w‏2ת ‏y‏& ‏X‏*נ!*‏X‏‏w‏ה? 3) ‏N‏*7!ק!? 4) ‏N‏ה ה*ח0*ם 2*נך &2*ן 0‏X‏נג!? 5) !2*נך !2*ן ‏w‏*פ!? 6) !!7!ד? 7) ‏w‏7‏w‏7ת ‏X‏!0!!‏X‏7*? 8) ‏N‏ה ‏X‏ת ‏y‏!‏w‏ה כ‏w‏*‏w‏ &ך ‏N‏חז!7 2‏y‏*דן הפ*ד!‏X‏&*? (‏N‏ט7*ד.) 9) ‏X‏ת ‏N‏‏w‏‏X‏*&ה &0‏X‏נג! תח2!‏w‏!ת? 10)!‏X‏*ם ‏X‏*נ!*‏X‏‏w‏ה *‏N‏3‏X‏ ‏X‏ת הט‏N‏פ!נ*ם ‏w‏&ך !*דח!ף ‏X‏!תם &‏X‏!זנ**ם כד* &‏X‏ &‏w‏‏N‏!‏y‏ ‏X‏ת ה‏X‏!0!!‏X‏7* ‏w‏&ך? טוב זה קצת קשה לפיענוח אז כחי מתורגמן פקאצות (זה עוזר): http://www.moomoo.co.il כנסי לשונות\ מילון פקאצות ג'ה נה! n____n

פאק!../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

תפוזונע. הוא עושה את זה המון לאחרונה >< רק רציתי לציין שכותבים "100מם" במקום "מהמם" XD

Lust chan

New member
ה*!w!!!!../images/Emo135.gif

1) לייק ברוררררררררר אבל אם זה מגיע אל הישבן זה לייקוש ארוך מדיי!!!!!!!!!!!!!
2) ‏שהוא לייק מושי מושון והוא לייק כוסונוש שליייייייייייייי לייק דעעעע!!!!! ;-D 3) גם הוא מאוהב בי לייק כי כולם מאוהבימוש בייייייייייי
4) גם סאנגוש מאוהבת בייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!
כולם מאואאבים בי לייקוש
5) הוא מאוהב ב------- אממ, סוכרייה שלו <<; אבל מה זה אכפתוש לי, ממילא אכלתי אותו לייק סואו מהר כי סואו רציתי לנשנש משהו! 6) !7!ד W!&תתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7) לייק זה מה זה לא כיף כי אני אפילוש לא יודעת מה המילה הזו אומרת
אבל לייק מה אכפת לייי העיקר שאינויאשוש המושון נופל כל פעם מחדשששששש
8) יושבת על הקימונו של אינויאשה ומחכה שהמחזור ייגמר ואז כזה אומרת לו "נלחמתי בשדימוששששששששששש לייקקקקקקקק אז זה התלכל בדםםםםם תראה איזו כוסית אניייייייייי!!!!!!!!" ואז הוא מביא לי מכות
9) לא נו אמרתוש כבר למעלה מה אני עושה! אבל כשלסאנגוש יש מחזור אז היא סופגת אותו בקירארהההה נו למה נראה לכם שהעיניימוש שלה אדומות?!?!!
10) אבל אין לי טמפונושים!! ואם הוא ימצא איפשהו אז זה לייק סואו לא יעזור לו כי אני מוי צורחת והוא מוי ישמע!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-D

Rukia San

New member
כאילו קאגומה מושית שלייי ../images/Emo192.gif

כאילווווווווווווווווווווווווו יש שם ורוד כאילווווווו איזו מושית כאילוווווווווווו. אוקיי. לשאלות. 1. את מסניפה טיפקס? 2. לורדים? 3. מריחואנה? 4. מה דעתך על חצאיות מיני קצרצרות? 5. ותחתונים שהם בוקסר כאילו? 6. וורוד? 7. קוואק. 8. הב. 9. מיאו. 10. מווווווווווווו 11. בהההההההההה 12. למשוך אותיות זה כאילו מה זה כיף נכון מאמייייייייי? 13. מה שלומך כאילווווווו? 14. את כוסית. 15. סתם, נראה לך? 16. את לא. 17. קיקית יותר. 18. לה יש קימונו שקסי ולך רק חצאית מיני קצרצרה. 19. ג'אקן ירוק ג'אקן אדום ג'אקן צהוב וג'אקן...ורוד. 20. אני אוהבת אותך. 21. את אוהבת את אינויאשה. 22. הוא אוהב את קיקיו. 23. היא אוהבת את סאש. 24. שאוהב את קאגורה. 25. שאוהבת את נאראקו. 26. שאוהב את קיקיו. 27. שאוהבת את מירוקו. 28. שאוהב את סאנגו. 29. שאוהבת את קוהאקו. 30. שאוהב את רסיס האבן שלו. 31. שאוהב אותי 3> 31. אנחנו חברים, כאילו לא ידעתתתתתת? אין לי כוח. 31-תאריך הלידה שלי אזהו להת' קאגוש לאבבבבבבבבבבב
~

Lust chan

New member
../images/Emo192.gif לייק אני הכי מושית!../images/Emo135.gif

1. לייק מה פתאום, מי צריך טיפקס כשיש את הגז הרעילוש של נאראקווו
חוץ מזה אינויאשי אומר לי שזה יהיה לי נורא בריא לשאוף את הגז הזה לעתים קרובותתתתת
2. לייק אמרתוש למעלה שלא!!!!!!!!
3. אני מעדיפה גז מזגנימושים! 4. ארוכות מדיי
5. ארוכים יותר מדי!!!!!!!!
6. מושיייייייייייייייי לייקקקקקקקקקק דעעעעעעעעע 7. ..? 8. אבל זו לא שאלה, אין כאן סימן קריאה~!
9. גם פה לייק לא
10. את מרגיזתוש אותי כי לייק את בטח מדברת ביפנית ומאיפה אני יודעת יפנית בכלל
11. באינויאשי היא קיללה אותי בסיניתתתתתתתתתת
12. לייק את קיללת אותי, ברוגז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13. שלומי לייק מעולה כיאילו ברורושששששששששששששש 14. נו ברור שאני כוסית לייק אני מוי כוסית
15. ברורוש!!! 16. אני כןןןןן
אינויאשי תגיד להההההההההההההההה 17. מי זו קיקית ;-; 18. נו ברור היא לייק דוסית מההההההה מי לובש היום בגדים שעוברים את התחת
19. ורוד פקאצוש!!!!!!!!!!! 20. ואני לייק ברוגז איתך
21. לייק ברור!. 22. לא נכון הוא אוהבת רק אותי
23. אבל אינויאשי אוהב את סמאשוש!! 24. לייק מה זה, זה מסובך לי
25. אני כבר לייק לא בקצב של זה
26. זה מבולבל לי
27. אני מפגרת אחריכם
28. אבל בעקרון אני לא מפגרת, בכלל לא!
29. מה כאילוש אבל הוא אח שלה?~!!#*$% 30. רסיס אבן?!!?!?! לייק אינויאשי תראה רסיס אבןןןןןןןןןןןןןןןן 31. לייק אני לא מבינה, אבל רסיס אבן הוא חפץ, איך הוא יכול לאהוב בנות?!
31. לאא לייק כמה זמן?
ביוששששששששש אני עסוקתוש!!

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifעוד שאלות../images/Emo29.gif

1.אינויאשה/מירוקו/את/סאנגו זה שולט נכון? 2.*משתנה לקאגורה* 3.תוכלי למצוא תלב של נארקו להביא לי? 4.אם לא תעשי את זה אהרוג אותך 5.*ריקוד מתים+דרקון* 6.*חוזר לעצמי* 7.את בסדר? אני לא שולט בקאגורה 8.אם כן תגידי מתן הבישי שלי 9.טובאני נילחם בקאגורה בגוף שלי ג'ה

Lust chan

New member
../images/Emo192.gif O:../images/Emo135.gif

1. זה לייק כולם\אני!! אתה לא מבינוש?
2. אצילו אינויאשההההההההההההה אצילוווווווווווווווו
אני אירה עלייך חץ אזהרההההההההה!!!!! 3. לייק תעשי את זה בעצמך, פריקית!!!
4. איכככככסססססססוששששששששש, פקאצותך שליטה, פריקים תמותו!!!
אינויאשההההה!!!! 5. איכס יא פריקושששששששש, אני לא אואבת אותך 6. גם אתה פריקוש?! 7. לא אני לייק לא בסדר, עשית לי טראומההההה
פריקים תמותו!!!! 8. לייק לא!
9. ביוש, פריקימוש!!

Mana Sama

New member
שיעועועועו קאגומההה~!!! %^%$&

*במצברוח הזוי למדי* 1.אם היו לך 12 חצאי משמש,כמה ארטיקים היית יכולה לאכול בחצי דקה? 2.האט! בננות ממולאות חוצות את הכביש באלכסון! 3.השלימי: טיב בנות ב...? 4.האם את צופה בסרטונים של שמוליק מחטט באף ביו טיוב? (שמוליקיפוד,כמובן) 5.אם לטמפון היו כנפיים,איך היו נראים אז חייך? (זיגי תעשה לי ילד *.*) 6.מרשמלו מוקפץ בסויה-זה קישוא? 0.0 7.מה היית אומרת אילו הייתה ניתנת לך הזדמנות לפגוש את מוחמד עלי? 8.את מקוראית,נכון? 9.אם היה גדל לך שפם מהתחת,כיצד היית מסירה אותו? 10.אם הייתה גלידה בטעם ארטישוק,היית משלמת עליה עם אצטרובלים? 11.אני יודעת שאת חושקת בפינגווינים ממדגסקר! או לפחות בפיני וויני! (פריזזזז!) 12.אם היה לך אשך,היכן היית ממקמת אותו? 13.אם היית זוכה בכרטיס ביקור לחדר של חני,כיצד היית מתאבדת? 14.אנג'לינה ג'ולי היא שלי >< 15.יש לי פיתה באוזן 16.באמת הכי מצחיק להגיד כרובית? 17.גרביל שדות אפריקני מוסר לך ד"ש 18.הלכתי לישון,ג'ה נה

Lust chan

New member
../images/Emo192.gif לייק מה זה <<../images/Emo135.gif

את סואו צוחקת עליי?!!! לא עונה לך!!!!!!!!! <לא נו, באמת, יש עכשיו אונייסאמה ^^;>

harar8

New member
קאגומה^_^

1. מה את חושבת על שונן איי ויאוי? 2. את אוהבת צבע ורוד? 3. וכחול? 4. ושחור?? 5. איפה את אוהבת לבלות הכי הרבה? 6. את אוהבת את אינויאשה? 7. חשבת פעם להחליף את החצאית של לחצאית ורודה? 8. את לובשת מכנסיים מדי פעם? 9. את לומדת בכלל? 10. את אוהבת את החתול שלך בויו?

קאגומההההההההההההההה

1.מה קורה? 2. הכל טוב? 3. יופי!!! 4. איזה לק כדאיי לשים?! 5. אני בהתלבטות :שחור, ורוד או פרנץ'?? 6. יש לך עוד בגדים חוץ מהמדים של בית הספר?? 7. את אוהבת קולה?? 8. גגררר אין לי שאלות 9. טוב אז אני אלך 10. ביי:)

למעלה