אתם שואלים

Sakura Kinomoto

New member
אתם שואלים../images/Emo35.gif

חוזרת ובגדול!!!והפעם זה יעבוד;^^ אז ככה...למי שלא מכיר: בפינה הזאת מדי שבוע אחד מחברי הפורום יגלם דמות מהסדרה אינויאשה ואנחנו נשאל אותו שאלות..זה תמיד כיף^^ אז הנ"ל רשימת הדמויות ואתם מוזמנים להוסיף אם שכחתי!^.^ אה...ואתם גם אמורים להגיב לפה אם אתם רוצים להשתתף ואיזו דמות^__^ אינויאשה קאגומה מירוקו סאנגו קיקיו שיפו נאראקו קאגורה קאנה ג'אקוטסו באנקוטסו (שאר חברי השיבעה שאני לא זוכרת את השמות><) קוהאקו סותה דמויות נוספות יתקבלו בברכה^__^ גמבטה ניו~!3:

Sakura Kinomoto

New member
אעה שכחתי מלא><

סשומארו רין ג'אקן שרה הנסיכה אומשו... ואני שוב לא זוכרת><;; אעה.והתכוונת שאת רוצה להיות סשואמרו או ששכחתי לציין אותו?^^;

MomijiSan

New member
עממ../images/Emo215.gif

אפשר להיות רין? *פאפיפייס*( אפילו שהיא לא כתובה XD)

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אמ.. מירוקו ח__ח../images/Emo182.gif

ואים אי אפשר אזאזאז... קאגורה D:

נאראקו.

למרות שאם מישהו אחר ממש ממש רוצה אין לי בעיה, כי אני לא ממש בטוחה שאני רוצה כי אני לא כל-כך - אה, איך נגדיר את זה? - בעניינים (
), ויכול להיות שהתשובות שלי לא תהיינה מצחיקות כמו בסבב הקודם ובטח יש עוד אנשים שרוצים. אז אם עוד מישהו רוצה אני מוכנה לוותר. אבל אם לא, אז - הנני^_^;;;...

זה עם הפצ"ש:ם../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

(נו פיצול אישיות) מה, גמני לא זוכרת את השמות שלהם @_@;;

mikokikyo

New member
כעD:

הר אדם- קיוקוטסו הזה עם הרעל- מוקוטסו הקירח עם האש- ראנקוטסו המכונה- גינקוטסו ההומו(*O*)- ג'אקוטסו המנהיג הנמוך- באנקוטסו הזה עם הפצ"ש- סויקוטסו ^^

Lust chan

New member
טיהי, קיקיו? ^^;../images/Emo135.gif

פשוטפשוט אפאחד לא בחר XD וזו גם תהיה פעם שניה שאני עונה בשמה XD;;

למעלה