אתם רציניים ?#@!?&!

אתם רציניים ?#@!?&!

אתמווווווול (13.2) הייתה למריאנה יום הולדת
אז.. שיהיה לך המוווון מזלטוב:) אני מקווה שחגגת כמו שצריך וזה (אני דיי סומכת עלייך בקשר לזה
) וחוץ מזה- באמת, תזכי רק לאושר ועושר ותסיימי כבר את הרשיונות #!

ס פ י ר ל

New member
מזל טוב!!!!!

מזל טוב
|המבורגר|
אני מאחלת לך כל טוב, הצלחה, אהבה, הבנה, שמחה, אושר, כושר, בריאות, עושר, כושר, כיף, ריכוז. שתמשיכי להיות חמודה כמו שאת
, שתמשיכי להיות המנהלת(ואולי גם בלי בר!!! יששש!!! חח סתם, היא בטח תהרוג אותי על זה
ברבר
), והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב, שכל כך חשוב עד שאני כתבתי בלי העתק הדבק-את כל ה"הכי", א=ל ת=פ=ס=י=ק=י ל=ש=מ=ו=ע ה=כ=נ=ס=י=י=ה ו=ל=ג=ל=ו=ש ב=פ=ו=ר=ו=ם ה=מ=ג=נ=י=ב ב=י=ו=ת=ר ו=ה=א=ב=ו=ק=ד=ו=א=י ה=ז=ה

ס פ י ר ל

New member
תפוזבל../images/Emo67.gif

א=ל ת=פ=ס=י=ק=י ל=ש=מ=ו=ע ה=כ=נ=ס=י=י=ה ו=ל=ג=ל=ו=ש ב=פ=ו=ר=ו=ם ה=מ=ג=נ=י=ב ב=י=ו=ת=ר ו=ה=א=ב=ו=ק=ד=ו=א=י ה=ז=ה

מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo210.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120 שנה! שכל משאלותייך יתגשמו אמן! שתוציאי רישיונות על כל כלי הנהיגה שידועים לאדם.. (כולל רישיון טייס..) ושתסיימי עם הנוכחיים. שתחייכי המון (ושחגגת כמו שצריך!) עוד הרבה זמן איכות עם
:) הרבה אושר,עושר ואהבה!

Niran2

New member
פורום שכונה ../images/Emo3.gif

המון מזל טוב, וגם אני מקווה שחגגת כמו שצריך, כי אין כמו בילוי יומולדת.

alwayschen

New member
מזל טוב מריאנה! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון אושר ובריאות, ומלא מוזיקה טובה! :)

cowgirl Ms

New member
איזה חמודים ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

המון המון המון המן תודדההה
סורי שנעלמתי, נחטפתי ע"י החבר
לסופ"ש בצימר בצפון וחזרנו רק אתמול בלילה [סחוטים פצצות
]... היה לי יומולדת טוב. ^^

EDTH

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

webrain

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

המון בהצלחה בכל ושתהיי מאושרת

למעלה