אתם רוצים לומר לי שאתם באמת לא כאן היום? חשבתי שכולם נוסעים למשפחה לחג...
N nightroll New member 5/9/02 #1 אתם רוצים לומר לי שאתם באמת לא כאן היום? חשבתי שכולם נוסעים למשפחה לחג...
ק ק פ ק א New member 6/9/02 #3 הגעתי....יללה להשתולל אוף אשתי גם דארמנה אחת אין דקה מנוחה בבית הזה חשבתי שאהיה שייח סעודי בביח...בסוף אני הסמרטוט שלה
הגעתי....יללה להשתולל אוף אשתי גם דארמנה אחת אין דקה מנוחה בבית הזה חשבתי שאהיה שייח סעודי בביח...בסוף אני הסמרטוט שלה
ס סנדי32 New member 6/9/02 #6 איך אתה פה ? ../images/Emo12.gif הרגע דיברת איתי בצ´אט חג שמח מואהההההההההה אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך
איך אתה פה ? ../images/Emo12.gif הרגע דיברת איתי בצ´אט חג שמח מואהההההההההה אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותך
ק ק פ ק א New member 6/9/02 #7 אזהרה מעלוקה פחחחח ../images/Emo9.gif לא להתאהב בי זה מסוכן אוהב אוהב אוהב אוהב אוהב גם אוהב אותך
ק קרמבובת New member 6/9/02 #5 ואלה תאמיני לי..טפו טפו בלי עין הרע מאוחר כבר..והקטנה שלי לא נרדמת..לא רוצה לאכול..ומשחקת איתי כאן בבובות.. הייתי בצאט וכואבות לי העיניים חחחח..לא הולכת לשם יותר חחח חוץ מזה נייטי...מתי את פה??? קרמבו
ואלה תאמיני לי..טפו טפו בלי עין הרע מאוחר כבר..והקטנה שלי לא נרדמת..לא רוצה לאכול..ומשחקת איתי כאן בבובות.. הייתי בצאט וכואבות לי העיניים חחחח..לא הולכת לשם יותר חחח חוץ מזה נייטי...מתי את פה??? קרמבו