אתם רוצים להתחיל מחדש את המשחק?

AndreaCorr ©

New member
השורה שלי.. ../images/Emo168.gif

ועדיין היא בכתה אני אוהבת אותו הכי ומחשבה בעייתית בטוח יכולה לדעת את ההמשך. (אני והתירגום הצולע שלי..)

THE CORRS

New member
זהi know my love

And still she cried, "I love him the best And a troubled mind sure can know the rest" והנה השורות שלי: היא לא תתן לך זמן להסס מה שהיא חיה בשבילו הוא להקסים (זה די קל...)

AndreaCorr ©

New member
מירי?! די למחוק! ../images/Emo168.gif

תעריכי את עצמך קצת. אז נענה לשתיכן, מה הביג דיל?
אני חושבת שהתשובה להגר זה Love In The Milkyway (לא סגורה על זה.)

THE CORRS

New member
למה לא ?!

זה love in the milky way !!!! עכשיו אני רוצה לראות את השורות שלך!

AndreaCorr ©

New member
שורה אחרונה להיום. ../images/Emo168.gif

נשים ילכו ויבואו, כשהגשם ישטוף אותך נקי (???), אתה תדע. לא נראה לי שקיים משהו יותר קל מזה.

mprb

New member
Dreams

סוף סוף הספקתי. שרון למה לא למחוק? זה סתם יוצר בלגן! השורה שלי: האם אתה מוכן לספר את סיפורך כעת אבל כולם הלכו. זה מאוחר מדי!

amirhorev

New member
Would You Be Happier

Are you not afraid to tell your story now But everyone is gone, it´s too late! ןהשורה שלי.... אני לא ריקה ..... (משהו שאני לא יודע את הפרוש באנגלית) מבפנים אני חייה.....

amirhorev

New member
אתם לא יודעים??.

זה לא קשה... זה שיר ממש ממש שקט נו אתם יודעים אתם יודעים....זה שיר דיי מפורסם יש לו כזה קליפ יפה.

AndreaCorr ©

New member
נו באמתתתתת! ../images/Emo168.gif

One Nighttttt (וסליחה אם זה ישלח פעמיים...תפוז מפגרים.)

AndreaCorr ©

New member
שכחתי לשים שורה. ../images/Emo168.gif

"...היא מסובבת את המפתח, פותחת את הדלת...."

mprb

New member
"Hurt Before"

זה התנגן לי בראש מלא זמן עד שהצלחתי להיזכר.... Turning the key, unlocking the door שיר חדש: אם החיים הם בר בהם אנחנו צריכים לחכות ליד האיש שהאצבעות של על שער הנחושת (או שזה ברזל?!-אני לא בטוחה
)

AndreaCorr ©

New member
חיחיחי ../images/Emo168.gif

העיקר שנזכרת. השיר שלך זה No Frontiers והשורה שלי: כשאני עצובה היא באה אליי עם אלף חיוכים לילה טוב.

MELLER

New member
Little Wing

ha ha ha ha When I´m sad she comes to me With a thousand smiles עכשיו תורי לתת לכם שתי שורות : זה לא טוב. זה רק בזבוז זמן אחד מהמן שלי סליחה זאת שורה אחת

MELLER

New member
תיקון טעות

זה לא טוב. זה רק בזבוז זמן אחד מהזמן שלי

MELLER

New member
הנה עוד שורה בגלל שקשה לכם

מכבה את כל מחשבותי ha ha ha ha atem lo tovim

למעלה