אתם רואים!? !!!!GT

gokussj2

New member
זה עלוב , סגרתי את הטלוויזיה

דנדה אומר לאוב שפופו ירפא אותו , אוב אומר שהואט מתבייש לחזור פצוע לכפר כשהוא כבר מרופא , הקול של גוקו זה ילד מפגר והבעיה היא שצריך לסבול את זה כל הסידרה כי רוב הזמן הוא ילד. הטקסט מפגר ברמה הכי נמוכה שיש כמו תמיד , המדובבים מדקלמים את הטקסט ושמים לב שהם קוראים את זה וזה פשוט משחק חסר אמינות ורגש. מה לעזאזל עשו לקול של שנרון , בכל הגרסאות הקול שלו עושה צמרמורת פה הוא נשמע כמו נוד. הכל שקט מידי אין מוזיקת רקע נורמלית , זה יוצא משעמם. קיצור חרא!!!

FireZeroX

New member
הם כתבו שהכותב המקורי הוא אקירה

לא היוצר. זה לא ממש אותו הדבר...

harar8

New member
../images/Emo4.gifאתם סתם מגזימים

לדעתי זה היה יפה איך שהם דובבו את שיר הפתיחה לדעתי זה היה ממש יפה ובכלל לא חשבתי שהם ידובבו גם את שיר הסיום(בםיום זה היה שיר הסיום של ג'י טי)והדיבוב היה נחמד אבל טעון שיפור ואולי יש טעות בטקסט אבל לדעתי יש כאן עבודת דיבוב שהיא הרבה יותר טובה מאיך שהיה בדרגון בול זי, נכון שבעונת זי הם דובבו חרא אבל פה יש לדעתי שיפור בדיבוב.

gokussj2

New member
זה אותו דיבוב במדוייק ו...

רק הדיבוב העברי לפי מה שאני זוכר עד סוף סאגת פריזה רק זה היה איכשהו אפשר להגיד שהוא טוב בערך.

harar8

New member
אולי אתה צודק.

אבל בדרגון בול ג'י טי דיבוב שהוא בערך טוב.

Kenbetah

New member
מסכים

לא היו כל כך טעויות תנו דוגמא לטעות דיבוב שהם עשו חוץ מהקולות שזה טעות בפני עצמה

gokussj2

New member
מממ

ראיתי רק תחילת הפרק וכבר הבחנתי בטעויות , פופו בעל יכולת ריפוי פתאום... אוב מתבייש לחזור לכפר כשהוא פצוע , הקטע שהוא כבר היה בריא כשהוא אמר את זה... הם קוראים לכדורים , הכדורים השחורים... יש עוד

matan 18

New member
כל מי

שמעריך את הסידרה באמת וכבר ראה אותה באנגלית, תעשו לעצמכם טובה ואל תראו את זה בעיברית. זה מפגר! אני אומר חרם על ערוץ הילדים נראה הכל מהאינטרנט.

ארמ...

מממ לגבי השיר- כן. הזדעזעתי גם אני. אבל אני לא מסכימה לגבי הקול של גוקו... לדעתי הקול של גוקו הקטן דווקא נחמד יחסית o_O ציפיתי להרבה יותר גרוע.

gokussj2

New member
היה טעות לקחת מדובב

ילד לקול של גוקו , או שזה מדובבת שפשוט נשמעת כמו ילד מפגר , היה צריך מדובבת אבל שנשמעת יותר בוגר , אחרת זה ממש מעפן

למעלה