אתם רואים? זה עזר...

אתם רואים? זה עזר...

פתאום השירים השתפרו,פתאום מורני רושמת קישורים לאתרים.מממממ.... מעניין....האם זה קשור אלי(ואני לא לוקח לעצמי יותר מידי יחס) בכל מקרה אני רק רציתי לעזור ולשפר ולא מובן לי הכעס עלי. ואני לא חושב שרשמתי משהו ברמה ירודה או קיללתי או אני לא יודע מה... כל מה שרשמתי היא ביקורת בונה , ועובדה זה עזר אני חיפשתי תגל בפורום וראיתי שהיא מופיעה הרבה בהפרעות אכילה מעודדת ומחזקת.זנ דבר מעולה וחיובי ביותר וכל הכבוד לה.גם שם היא רושמת שירים שמשום מה חלקם לא מופיעים כאן ולומר את האמת ...הם מקסימים. אז אתם/ן רואים/ות אני יודע להיות חיובי אבל מה לעשות מרבית הביקורות שלי הן שליליות וכל זאת על מנת לשפר. ובקשר לשם שלי ,כן ליאורי,אני מושפע מסרטים (כאילו שהשם שלך יותר טוב..ליאורי..שם של ``נושך``..אבל לא נהיה קטנוניים). זהו מקווה לקפוץ מידי פעם ותמשיכו להשתפר ואני אשמח להיות חלק מהקהילה שלכם מאחר ואני גם סטודנט. HAPPY SEMESTER גלדיאטור (לא גלדי לכל אלו שחושבים לעשות אותי ``נושך`` כמו מישהו פה...)

מורני !

New member
גלדיאטור

יש מצב שתכתוב משהו שלא יהיה בו איזה שורה מעליבה? ואתה כן יהיר... לחשוב שמשהו כאן משתנה בגללך. ואם תעבור כמה דפים אחורה תיראה שכשאני מוצאת אתרים נחמדים אני נותנת כאן את הלינקים שלהם. אז מידי פעם ... יש כאן כמה לינקים. הכעס עלייך זה רק בגלל ההערות המעליבות שאתה מכניס בהודעות שלך לא יותר ולא פחות. יום טוב.

למעלה