אתם ראיתם את זה?

rastotman

New member
אתם ראיתם את זה?

קודם כל, אני חייבת לציין שבתור פורום חסר נעל אנחנו מיתנהגים מאוד יפה, אולי זה בזכות ההשגחה העליונה שעדיין איתנו מונעת מאנשים להזיק לפורום ולפרסם מיצי אלוורה, אבל תנו לי לזקוף את זה לזכותנו. עכשיו, ראיתם מה כתוב בכתום למעלה? בטח שראיתם! אני ראיתי ונחרדתי, נעל נוסע לכמה ימים [ולפי החישובים שלי חוזר היום] והם חושבים שזה יעבור בשתיקה! אם הטבלה באה כדי לגרום לנו לכתוב עוד ועוד בשביל הכמות ולא בשביל האיכות- פתאום התפוזניקים העליונים גילו שפורומים יש בכל מקום ואולי איכות כן חשובה, אז הם שמו תחרות קטנה על הודעת היום [שמשום מה הכותבים הניפלאים בני הפורום שלנו לא מספיק טובים בשבילה בדרך כלל..]. וכולם מאוד שמחים לזכות בתואר הנהדר הזה, וזה בונוס על הודעה טובה שממילא מקבלים עליה כל מיני מחמאות- זריקה קטנה לאגו. אך התפוזניקים העליונים לא יוותרו ולא יפחדו מהסיכונים, כי ראשי כל הפרומים הם לא מהחנונים- והם גילו להפתעתם, שלא כולם מתחרים על הודעת היום, ובטח לא בכל הודעה- וכמו כל אנשי תוכן של אתרים, הם רוצים עוד! עוד הודעות, עוד יותר טובות, עוד אנשים ועוד פורומים. אז פתאום צצה אותה תחרות נודעת לשימצה, שמציאה לכולנו לקבל פרסים על הודעות טובות- יופי, תכוונו למכנה המשותף הנמוך ביותר, אנחנו לא ניכעס, זה בסדר- אתם הרי עושים את זה כדי שהפורומים יהיו איכותיים יותר, אבל אולי אנחנו לא רוצים שכולם ינסו כל הזמן? אני לא חושבת שזה כל כך נוח כשהאח הגדול מוועדת השיפוט קורא את כל ההודעות שלך. רק שלעומת זאת, פרסים זה טוב. -מערכות זה דפוק, התפוזניקים יודעים את זה, והם יצרו לעצמם מיני מערכת דפוקה, ואני בתור פרט דפוק בתוך המערכת, הייתי רוצה לזכות בכבוד לנצל אותה- ועכשיו, לחצתי בחצי זעם חצי חיוך על הכתובת הכתומה וגילית פיסת מילים מאכזבת מאוד- משהו משהו מרכז [נדמה לי] ציוני ישראל או משהו דומה [זה איפה שהיה פסטיבל פנטזיה אז בטח סתם קישרתי בטעות], חלוקת פרסים. כן בטח, אנחנו ממש נבוא בהמונינו לטקס חלוקת הפרסים הזה, תיראו איך התפוזניקים סידרו אותנו שוב פעם! אם נבוא אז זה נהדר, הפורומים ניפגשים במיסגרת שדי תמנע מהחלק הערבי לרצוח את החלק הפתיי [כמו גברי רק עם פתי], וכולנו ניתאחד ויהייה טוב, ואם לא נבוא, אז יותר פרסים לילדים של התפוזניקים העליונים- יופי יופי להם באמת. אבל למה אני כועסת? למה? -ככה. -כי היתה חסרה לי תגובה כועסת, והאמת שנימאס לי להטעין בטריות ולכתוב סיכומים על מוזיאונים לכלי מוזיקה ויודאיקה.

rastotman

New member
..טוב, אני לא חכמה,

המיסכנים בסך הכל מחלקים פרסים משעממים בצורת כרטיסים לבית ציוני אמריקה [לא ישראל דרך אגב]- וזה באמת המקום של פסטיבל פנטזיה שהייתי בו פעם ומעניין אם הוא עדיין קיים, פשוט תתיעלמו ממה שלא מתאים.

snoozy

New member
שאלות מהותיות

ראסטות מן ו rastotman : מי מהם הוא החיקוי הזול? מי מהם בת 15? מי מהם הבן? מי מהם לובש תחתונים אדומים ומסיכה בזמנו הפנוי? סכיזופרניה? להיות או לא להיות? מה ההסתברות לקבל לפחות מספר זוגי אחד בזריקת שתי קוביות? סנוז מבולבלת

erlich

New member
סנוזי היקרה :)

מכיוון שאת חדשה ולא מה``וותיקים`` כמו שהם אוהבים לקרוא לעצמם (סתם בצחוק חברה אתם יודעים שאני מת עליכם, למרות שאתם אף פעם לא מזכירים אותי, אז הפנמתי, אני גם לא מזכיר אותכם :))) בקיצור סנוזי, ראסטות מן ו RASTOTMAN זה אותה אחת. משום מה בשלב מסוים היא הפסיקה לרשום בכנוי המקורי (ראסטות מן) ואני חושב שזה בגלל שהיה לה איזה בעיה במחשב. תודה, ארז. נ.ב. אין חיקוי זול. שתיהן בנות 15 אני חושב, תחתונים אדומים ומסיכה? זה משהו שהייתי משלם כדי (לא) לראות. להיות. בזריקת קוביה אחת זה 1/2 אז אני חושב שזה ככה גם בשתיים, אני לא בטוח כי למדתי את זה לפני כמה זמן ושכחתי.

rastotman

New member
תשובות לא כל כך מהותיות

ראסטות מן rastot man rastot_man אולי גם ראסטות_מן, הם כולם אני, ואני כולם, חלק מהיום אני גם ענבל, ואני מתכוונת להיות בת חמש עשרה בקיץ- אני משכבת הצוציקים, וכן, סביר להניח שאני היאהוא החיקוי הזול. אז בקשר לתחתונים אדומים, ורודים כן, סגולים, ירוקים, כל מיני- אבל בתוך המיכנסיים, אף פעם לא מעליהן- ומסיכה לא, כי ככה וכי אין. בסכיזופרניה אני לא מאמינה, הרבה פסיכיאטרים מסכימים איתי, אמרו בערוץ שמונה, וערוץ שמונה תמיד צודק. הסתברויות עוד לא למדתי, וגם אם הייתי לומדת סביר להניח שלא הייתי בטוחה מה לענות לך- ולהיות או לא להיות, טוב, זה רק מראה ששקספיר באמת היה מסומם קטן או לחלופין פעוט בגיל היסודי שהיה רוצה בכלל לא להיוולד כי קקה לו והוא לא רוצה שאמא ואבא יהיו עצובים- רק שלאפשרות הראשונה יש הוכחות. ביביליאוגרפיה: ערוץ שמונה- פעם. ---------------מגירה עליונה- תחתונים. ---------------סופשבוע- העיתון, האגדה, הטורים. והשמות השונים זה בגלל שאני סובלת מהיתעללות מצד שרתי תפוז, אני מאחלת לך שלא תיתקלי בזה לעולם, ואם כבר, אז גם לעצמי.

erlich

New member
אוי ראסטות

תראי איזה מתוקים אנחנו.... שנינו ענינו לה... ועוד באותה דקה :))))) ליבי ממש מתמוגג.... אך הדברים הקטנים של החיים. תודה, ארז.

rastotman

New member
אנחנו הכי מתוקים שיש-

אבל יש לי תיקונים לעשות, הכינוי המקורי היה rastotman, שאבד עם הזמן באחת ההיתאבדויות של המחשב שלי, לא מזמן היו כל מיני בעיות ששכחתי וראסטות מן שהישתמשתי בו המון זמן, וזה גילגול השלישי אם לא הרביעי כבר, הפך לrastotman בחזרה, ודי כבר, ונימאס לי ואני כבר לא רוצה להחליף כינויים. אה כן, אני עניתי לפניך- למרות שבאותה דקה, אז זה לא פוגם במתיקות שבעניין. תודה, ענבל. :)

snoozy

New member
הרשו לי לצטט את עצמי:

``אופס פאדיחה``. ראסטות_מן וrastot_man זה אותו/אותה אחת. (???!!) גם חלקיק וגם גל? לא, הראש שלי קטן מדי מכדי להכיל את הפרדוקס העצום הזה. אני חושבת שאני פשוט אמשיך להתייחס אליהם כאל שני אנשים שונים, שלשניהם יש במקרה יש אותו שם ותאריך לידה. ואותם תחתונים אדומות (הם עושים תורנויות, כל יום מישהו אחר לובש אותם). ושיקספיר היה הומו. וההסתברות היא 0.75. (``רחל, את יודעת מה השעה עכשיו?``- ציטוט טלפוני של מורתי למתמטיקה, שכנראה לא תצליח להתעורר מחר בזמן לבית הספר). תודה לשני ההוגים המהוללים שחלקו איתי סוגיה זו. אני אפסיק להעיק עכשיו.

N0

New member
אל תופתעי...

זה בכלל לא חדש כל הסיפור הזה של הבית ציוני באמריקה. זה היה גם פעם (לפני כמה חודשים אולי קצת יותר לN0 אין תחושת זמן) רק שאז זה היה בצד כשהטבלה רק התחילה וגם הייתה בצד ולא תקוע למטה. בכלל זה נראה לN0 כמו איזו בדיחה שנעל רשמה אבל כנראה שלא. בכל מקרה מה זה את לא מאמינה בסכיזופרניה? אם לא תאמיני בסכיזופרניה מה ישאר לN0 ? מה יהיה על עמליה ? (ואל תגידו שהיא לא קיימת היא אפילו פרסמה פעם הודעה בפורום) מה עם ז`נט ויטל ובוב ? לאן הם ילכו איפה הם יגורו ? כל פעם שמישהו אומר שהוא לא מאמין בסכיזופרניה סכיזופרניה אחת מתה. את רוצה את זה על המצפון שלך ? N0, עמליה , ויטל , ז`נט, בוב, מרגרט, פיליפ, אוסטי, בן, מארק, אביב, ריצ`ארד, סוזאן, הנרי, ביל, רומאן, מלוין, הילארי, קרמיט, מוטי, זאב, שולי, חווה, ליאור, שרית, דיאנה, בני, רונית, אליזבת, לילו, פרנק, פרדי (פרדי ראשון! פרדי ראשון!), מינה, רייצ`ל, הלן, סוזאן, אדם, קלווין, ברי, עידן ומוניקה.

בלה בלה

New member
למה להתעצבן?

בדר``כ ההודעות שנבחרות הן סתם קיטצ`יות למדי או נועדו לקדם פורומים חדשים, לא בהכרח ההודעות הטובות ביותר שהופיעו בפורומים באותו היום. בלה בלה :)

למעלה