יצאתי דפוקה
O orush המאמי New member 1/6/06 #27 ../images/Emo176.gifתותחים שניכם../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif
E EcstaZ New member 1/6/06 #32 שוטר ../images/Emo6.gif לא הייתי שם אותך בתור מאבטח של אריה דרעי תגיד..איך הצלחת לכתוב "שוטר" בצורה נכונה? חשבת על זה יותר מדי ונשרף לך המח? או שפשוט מצאת את זה במילון? אה ודרך אגב טיפ לפעם הבאה שאתה מחפש..ש' זה האות הלפני אחרונה באלף בית.
שוטר ../images/Emo6.gif לא הייתי שם אותך בתור מאבטח של אריה דרעי תגיד..איך הצלחת לכתוב "שוטר" בצורה נכונה? חשבת על זה יותר מדי ונשרף לך המח? או שפשוט מצאת את זה במילון? אה ודרך אגב טיפ לפעם הבאה שאתה מחפש..ש' זה האות הלפני אחרונה באלף בית.
M m i r u s h i New member 1/6/06 #34 תחזור אחריי-../images/Emo108.gif סימני פיסוק. ושוטר מתעלם מעבריינים? זה חדש |: ואתה בטוח שתהייה שוטר? מתי אתה מתגייס בכלל? [מתכננת בריחה מהארץ]
תחזור אחריי-../images/Emo108.gif סימני פיסוק. ושוטר מתעלם מעבריינים? זה חדש |: ואתה בטוח שתהייה שוטר? מתי אתה מתגייס בכלל? [מתכננת בריחה מהארץ]
E EcstaZ New member 1/6/06 #36 יש לי תחושה שכל אחד הבין את המשפט בצורה אחרת קיצר, חתיכת בור, תתחיל לשים סימני פיסוק או משהו שלפחות נבין את הבולשיט שאתה כותב.
יש לי תחושה שכל אחד הבין את המשפט בצורה אחרת קיצר, חתיכת בור, תתחיל לשים סימני פיסוק או משהו שלפחות נבין את הבולשיט שאתה כותב.
M m i r u s h i New member 1/6/06 #37 ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif להביא את חנן גולדנבלט [? איך מאייתים את השם משפחה שלו לעזאזל?] שילמד אותו 'בלי סודות'?
../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif להביא את חנן גולדנבלט [? איך מאייתים את השם משפחה שלו לעזאזל?] שילמד אותו 'בלי סודות'?
M m i r u s h i New member 1/6/06 #39 למה אתה רוצה לגרום לו סבל?../images/Emo108.gif לא מספיק הוא כבר בכלא? בשביל זה נגייס את בארני,הוא דינוזאור חובב קטינים [למרות שבני כמעט בן 19 >_< אבל זה לא נחשב.]
למה אתה רוצה לגרום לו סבל?../images/Emo108.gif לא מספיק הוא כבר בכלא? בשביל זה נגייס את בארני,הוא דינוזאור חובב קטינים [למרות שבני כמעט בן 19 >_< אבל זה לא נחשב.]