מי אמר שהוא בן 19? זה שהוא ימשיך יב' עוד כמה שנים זה לא אומר שהוא לא נמצא שם כבר כמה שנים.
E EcstaZ New member 1/6/06 #42 מי אמר שהוא בן 19? זה שהוא ימשיך יב' עוד כמה שנים זה לא אומר שהוא לא נמצא שם כבר כמה שנים.
M m i r u s h i New member 1/6/06 #43 אתמול../images/Emo108.gif כשהוא כתב את תאריך היום הולדת שלו [ אתה ראית כבר את תגובתי בצ'אט]..רק שהוא נולד ב87 :| ואני מכחישה בתוקף שאנחנו חולקים את אותו התאריך!
אתמול../images/Emo108.gif כשהוא כתב את תאריך היום הולדת שלו [ אתה ראית כבר את תגובתי בצ'אט]..רק שהוא נולד ב87 :| ואני מכחישה בתוקף שאנחנו חולקים את אותו התאריך!
M mAAyAn 1 New member 1/6/06 #40 שנה הבאה אתה תעשה טירונות של נערי מקא"ם. לא יגייסו אותך עם אנשים שרמתם השכלית גבוהה משלך בצורה משמעותית ויותר שפויים ממך. יותר מזה? כלום. חולם להיות שוטר...
שנה הבאה אתה תעשה טירונות של נערי מקא"ם. לא יגייסו אותך עם אנשים שרמתם השכלית גבוהה משלך בצורה משמעותית ויותר שפויים ממך. יותר מזה? כלום. חולם להיות שוטר...
B beni the king New member 2/6/06 #46 מצפצף עליכם יש לי פרופיל 64 ומטה ושח"ם זה מתחת לזה תמותו יבגני ה' ישלם לך טוב טוב !!!! אני לא רוצה לפתוח תפה אבל יקרא לך משהו השבוע תתכונן!
מצפצף עליכם יש לי פרופיל 64 ומטה ושח"ם זה מתחת לזה תמותו יבגני ה' ישלם לך טוב טוב !!!! אני לא רוצה לפתוח תפה אבל יקרא לך משהו השבוע תתכונן!
M m i r u s h i New member 2/6/06 #47 סימני פיסוק,שוב../images/Emo108.gif ו-יקרה* ועל דברים כאלה נחסמת..אז שוב? Oo