אתם קולטים מה זה?!?

tygger

New member
אתם קולטים מה זה?!?

349 הודעות!!! כל זה בנוגע למפגש! אז יאללה מה אתם אומרים? יום ראשון בשבוע הבא או עוד שבועיים? המפגש יתקיים בפיצה מטר כפי שנאמר! השאלה היחידה שיש פה היא באיזה יום ראשון בערב זה יהיה. אין הרבה דברים לומר כאן. זה ככל הנראה זה יהיה באיזור שעה 20:00 או משהו קרוב על מנת לתת לאנשים סיכוי להגיע עם תחבורה ציבורית (כמוני...) ובאופן כללי השאלה היחידה שנותרה לנו היא האם אנחנו נפגש ביום ראשון שבוע הבא או עוד שבועיים? החלטות החלטות החלטות...

reneg

New member
יופי...

אני מתגייס מחר... מילואים שתקועים באמצע החיים

Weird Eyal

New member
אופיר משעמם הא?...

כמה זמן לקח לך לחבר את כל זה?????... שלח את זה להנהלה..... נראה לי זה השירשור הכי ארוך בעניין מפגש...... ולחשוב שכולנו מאותה העיר...... חחחחחחחח יאללה אני רוצה כבר להיפגש!!!

tygger

New member
אני מבין שיש לאנשים בעיה

היות ופנו אלי ובקשו שלא ביום ראשון. למרות שאני שב ואומר שהשעה היא מאוד גמישה... אז אני חושב שיש אולי מצב שאנחנו נוכל להפגש ביום ראשון. סופ"ש לא בא בחשבון בשל חוסר התחבורה הציבורית. תשקלו שוב את יום ראשון ומאקסימום אפשר יום שני. וreneg ידידי היקר והאבוד. בשבילך המפגש הזה הוא בסך הכל הקדמה לעוד מפגש בהמשך הדרך. פיילוט אם תרצה. יהיו עוד אחרים. חוץ מזה לפי הקצב פה אנחנו עדיין נחשוב על זה עוד איזה חודש חודשיים...

בל בל

New member
כמה הודעות.... פתחתי את השרשור ונתק

ונתקע לי המחשב נראה לי יותר מדי בשבילו. לי עדיף בעוד שבועיים כי שבוע הבא אני כנראה לא אהיה פה באיזור:( לילה טוב ושבוע טוב ענבל

למעלה