אתם עושים חיים

קובי120

New member
אתם עושים חיים

קבוצה מגובשת ומאורגנת כיצד מתחברים אליכם?

קובי120

New member
עד אז..

יש סכוי רב שעד שאעמוד בדרישות המחמירות אמצא עצמי בן 66 נשוי באורש פעם 5

מה איכפת לך

להינות מחמש נשים, מה רע?! לפי הניק שלך 120 תוכל להגיע ל- 20 נשים אז בכלל אתה מסודר

משלמים דמי חבר

ממתינים 3 חודשים ואז ניתן להיות חבר מתלווה. לאחר 9 חודשים ניתן להגיש בקשה לחברות זמנית ולאחר שהיא תידון בפני ועדה של 3 אנשים ניתן לקבל אישור חברות זמנית. אם אין בעיות במשך השנה ניתן לקבל חברות קבועה במועדון גרושים דתיים.

odery

New member
במהלך החברות הזמנית

תאלץ להוכיח מגוון כישורים.וכמובן לעבור את טבילת האש לירוקים בגיבושון,המתקיים בליל מולד הלבנה במערה סודית במדבר יהודה.וכמובן לחתום על כתב ויתור תביעות וכו` פרטים וטפסים אצל המנהלת.

קובי120

New member
מתחיל להיות מעניין

כולם מתיחסים אלי מזמן לא הייתי במרכז העניינים אני שמח כמו ילד בן 10 שקיבל צוכריה טופי

בוא אני אסביר לך ...

יש כאן מנהלת שמפענחת כתבי סתרים ... סבלנית ... מארגנת ארועים מהממים ... יש לה עוזרות וסגניהן ... היררכיה כמו בצבא ... מהי דרגתך ? ובהתאם נשבץ אותך במערכת ... תרגיע בינתים עד לשאר החברים שיערכו לך , מבחני קבלה ... אשמח לעזורך בכל שלבי הקבלה ... בהצלחה !

פשושית37

New member
ישנם מספר אפשרויות חיבור

על מנת להחליט על האפשרות המתאימה עבורך הינך צריך לעבור בדיקה של מומחה הפורום על תקינות המחברים אצלך
ואם תחליט להצטרף אלינו(במקום להתחבר) כל שעליך לעשות הוא להכנס, לכתוב, להשתתף ולשתף ו...להיות נחמד אנחנו מצידנו מבטיחים להיות נחמדים כפי שכבר הבחנת

ראשית

בודקים אם אתה יוזר-לוזר 100 שכיבות שמיכה בבקשה... אח"כ שקל לקופה ונשיקה למזוזה...

למעלה