אתם עוד חיים כאן ?

softy

New member
אני לא מאמין...

אריה גור... תן תן לגעת.... אכן הקול קול אריה והידיים עדינות כתמיד. לצערי הרב גם אני לא כל כך כאן בזמן האחרון, וזאת כי בעוונותי התקנתי windows 2000 ומאז רק צרות יש לי. מנסה עכשיו לחזור ל win98 הישן והטוב, אני מקווה שהוא יהיה מוכן לקבל אותי חזרה, זה התירוץ שלי, מה התירוץ שלך? סופטי נו מור בולשיט.

יערית

New member
גם אני רוצה לגעת...

באושר:) סופטי ,זה מה שקורה לאנשים עם עיניים גדולות 8-p , תמיד טוב להשאר עם המוכר והידוע ,לא ידעת זאת? יערית נו מור בלאדשיט

יערית

New member
מי אמר זאת?

מי חי כרגיל? מה זה רגיל? הפסיכיות היא תורת היחסות שלי, כך שאיך קיבלת רושם של חיים רגילים? יערית-מתהפכת לצד שמאל.

שרון-ב-

New member
חיים כן

כאן לא ממש ;-) עכשיו אחרי שלקחת אויר לריאות, את האויר שלנו בטח תחזיק מעמד עוד שבוע שבועיים שרון, לא לוקחת לריאות

ariegur

New member
שרון אהובתי - איך חיית בלעדי עד עכש

יו ? לא התגעגעת אלי ? לא התגעגעת לאיזו מטקה על הראש? איך החיים בלעדי ? אריה - מצפה לתשובה נוסח: ``חשבתי להתאבד`` ...

שרון-ב-

New member
חשבתי להתאבד

באמת שחשבתי, חשבתי המון, המון חשבתי חשבתי עם חבל, אבל לאור 100 הקילוגרמים שלי, הוא בטח יקרע חשבתי על כדורים, אבל יש לי קיבה של פיל זה לא ממש יעזור חשבתי לחתוך את הורידים, אבל הסכין גילוח ישבר לפני שיחתוך את עורי סלח לי יקירי, לא יודעת איך לעשות את זה שרון, אף אחד לא מושלם

למעלה