אתם מריחים את זה..?

סאפ18

New member
אתם מריחים את זה..?

היובש פה פשוט מריח למרחקים.. אז.. פינה חדשה, אפשר? "סופשששששש" בכל חמישי תהיה פינת סופ"ש.. שכל אחד פשוט יכתוב את כל מה שהוא צריך לעשות בסופ"ש סטייל to do list אז..יאללה תזרמו..

tslil1991

New member
אללה אני בעד..

אוקיי.. אז... TDL -להכין ישבת שכב''ג -תעסוקה לפעילים בימי פעילות -לקבוע תאריך לאטרקציה לשכב''ג -לדבר עם כמה אנשים -לקבוע ישיבת צוות, -שבת- נוסעת לדודים+משהו של הבחירות. -יום ראשון.. טיול! (זה עד יום ראשון..)

אלכסהה

New member
יאללה בא לייי

- תל אביב - יום פעילות - ישיבת שכב"ג ארוכה ממש - יום הולדת לליאת - פעולת שכבההה - מרתון גוסיפ גירל - שיעורים במתמטיקה

נזרוםם

-ללכת לחניכים לבית ספר להזמין לטקס פתי"ש. -יום פעילות. -והרבה מאוד עבודה על הטקס+שינה בשבט.

gorck

New member
רעין יפה...

- בית - ארוחת גיוס לחבר טוב - אמא חוזרת - לבקר בשבט ביום פעילות - לצאת ולהנות בערב - לישון עד ממש מאוחר - טקס פתי"ש בשבט אחר שלי( כן כן יש לי כמה שבטים) - לישון טוב בשבת בערב

noname202

New member
אין...יוזמה זה שבט עידן ../images/Emo6.gif

נמנמנמ - להעביר פעולה וכל השטויות האלה - ללמוד לאישיות וסטטיסטיקה
- אימון של צוות מוצקין ביום שבת - לראות אותו :$ - שוק עם אמא/ענבל - לשפצר מערך לטיול פתי"ש ולכתוב פעולה לשלישי...

באלי :)

שישי- יומפעילות ישיבת שכב"ג לצאת בערב שיעורים במתמטיקה פרוז'קט שיחה עם תמר :) קריון ואולי שוק בשבת בבוקר..

סאפ18

New member
איזה כיף שזורמים :p

שישי: -ישיבת שכב"ג ב16:00 -יומפעילות -יוצאים בערב עם כולם לנווה גנים שבת: -תיכננתי לקום מוקדם אבל זה לא קרה :p -ללמוד לאנגלית -לסיים שיעורים במתמטיקה אין לי כח לבצפר =/

למעלה