אתם מרגישים מקופחים?

soulsearcher

New member
אתם מרגישים מקופחים?

אני עכשיו לקראת סוף השנה השנייה שלי, אזלמרות שזה עוד שנייה נגמר, רציתי קצת להתעצבן (ואני מקווה שתתעצבנו איתי!) על הקיפוח של הנחות למשרתי שרות לאומי! כמה פעמים קרה שהלכתם לסרט ואמרו לכם שיש הנחה רק לחיילים- אבל לא לש"ל? ועוד בקולנוע שבפעם הקודמת שהייתם קיבלתם הנחה? כאילו, לאף אחד זה לא מזיז וכל קופאי עושה את ההחלטות והשיקולים שלו- איזה מתסכל זה,אה? וכל פעם שזה קורה בא לי פשוט לקלל אותם שאני תורמת פי חמישים מיליון ממה שהייתי בצבא, ושהמשכורת שלי היא בדיוק כמו של חיילים וזה פשוט קיפוח מדרגה ראשונה!- אבל בדרך כלל אני מנסה להגיד שזה לא הוגן ושקיבלתי הנחה בעבר,ולא מתייחסים- אז אני מחליטה שאני כבר לא אגיע לבית קולנוע הזה... דבר שני- וזה קצת מצחיק לשאול את זה כשאני יודעת שזה עוד חוק שאף אחד לא אוכף אותו,אבל למי שמשרתת בעיר מגוריה, ואין לה בול-אמור להיות לפחות הנחה בנסיעות בין עירוניות? קרה גם ששאלתי ואמרו שלא שמעו על זה ושילמתי מחיר מלא- אבל מישהו יודע מה החוק האמיתי?

M o n a L i s a

New member
היי ../images/Emo13.gif

לצערי, קרה לי המון פעמים וזה נורא נורא מרגיז!!! קרה לי כמה פעמים שהעובדים בבית קולנוע החליטו פתאום שמהיום אין הנחה לשירות לאומי, בעוד שבקולנוע סמוך יש וזה מאוד מקומם. בנוגע לשאלה שלך - מי שמשרתת שבעיר מגוריה זכאית לתשלום עבור חודשי חופשי אשר משולם יחד עם המשכורת.

soulsearcher

New member
קודם כל

תודה על התמיכה! זה כלכך מזלזל וממש מסמל את החוסר כבוד של המדינה לאנשים שלא קשורים לצה"ל! בקשר לשאלה שלי- אני התכוונתי שאם אני מרתת בעיר מגוריי, כלומר אין לי בול על הכרטיס שרות, ואני נוסעת מחוץ לעיר למטרה אישית (בלי קשר לשרות)- למשל עכשו יש לי שבוע חופש באוגוסט ורציתי לטייל קצת מחוץ לעיר, בקיצור השאלה היא האם עצם זה שאני משרתת מזכה אותי בהנחה של כמה שקלים, כמו סטודנטים? או שאני צריכה לשלם מחיר מלא כמו כל אזרח?

למעלה