אתם מקליטים תוכניות?

georgina

New member
אתם מקליטים תוכניות?

יש לכם מהעונות הראשונות?!

f o x g i r l

New member
קודם כל...

אפשר להעביר את זה לשרשור עוף (אתי/עמוס, כל היום אני מעסיקה אתכם רק בזה...
)
ולי אין תכניות מאז..., אולי לשאר חברי הפורום יש...

LoLo16

New member
למה../images/Emo35.gif זה לא עוף (בקטשופ..)../images/Emo3.gif

הקלטות המוקדמות ביותר שיש לי הן של העונה השלישית. אני מחפשת כרגע פרקים נוסטלגים ב-
ות... אני מכירה אחד שיש לו את כל הפרקים, אבל הוא בפורום של קשת וכנראה שלא כ"כ מעוניין לכתוב כאן...

f o x g i r l

New member
האמת היא ש............

לפני כמה חודשים מצאתי קטע קצרצר מאחת התוכניות בעונה ה-3 (הקטע לקוח מהתוכנית שבה לימור שרה את מחרוזת שירי איציק מרדכי (הרו נושבת קרירה.., הש שוב הטריד בחורה, או משהו כזה...), ולימור דיברה שם כמה זמן ואז זה הפסיק
, אבך אני אמשיך לחפש בכל הקלטות שלי

אני חושב שיש לי תוכנית מעונה3../images/Emo16.gif

ויש לי 2 מהעונה ה-4, ועוד אחת מהעונה ה-5.
ניר

LoLo16

New member
../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מיכאל הציע משהו גאוני ביום חמישי, אבל לא ראיתי אותו כאן מאז ואני חושבת שכדאי להתחיל ליישם את זה.. הוא הציע שנארגן עצומה לביפ (שבחסות קשת), וכמו שהם שידרו ש.חים של חלומות בהקיציס וכו', אולי הם יסכימו לשדר ש.חים נוסטלגים של ר"בי

אבל אין לי ביפ! ../images/Emo16.gif

וההורים שלי מעדיפים את אח שלי בכיתה ב´, לכן אין סיכוי גם שבמקום או בנוסף לפוקס קידס יהיה ביפ.
ניר

Woogyman

New member
באמת חייבים לארגן... ../images/Emo110.gif

אולי נצליח והם ישדרו.

זוהר, לא הכל צריך לחלוק...

אני מתכנן עצומה, צריך לבנות עצומה אני רוצה לברר עם האחראים על ביפ האם יש לקשת או למנטה הפקות זכויות על שידור חוזר. אני עובד על זה... ברגע שאני אדע מספיק פרטים ואני אדע למי להפנות את העצומה נתחיל לעבוד עליה

LoLo16

New member
אוווופס... סורי....../images/Emo9.gif

לא ידעתי שזה היה סוד... פשוט דברים כאלה לוקחים הרבה זמן, ואם אנחנו רוצים ש.חים של ר"בי בסוף העונה הנוכחית, אנחנו צריכים להתחיל עם זה כמה שיותר מהר
תגיד כשתעשה את זה, נחתום 70 פעם כל אחד

מקליט כבר מהעונה השנייה

יעש לי את כל הרביעית והחמישית (עד כה) בקלטות. עונה שלישית יש לי 90%, וי לי בערך חצי מהעונה השנייה...

PopPy

New member
לצערי לא...

הוידיאו שלי היה מושבת כמה שנים טובות עד שקנינו וידיאו נורמלי כך שיש לי אולי שתים-שלוש תוכניות מהעונה הרביעית

למעלה