אתם מקוריים? כנסו!

אתם מקוריים? כנסו!

שלום אנשים! אני צריכה בבקשה רעיונות לתחפשות של כיפה אדומה! אני תופרת.. עכשיו - אני בדילמה: באיזה אורך לתפור ת'חצאית? ארוך-אני אראה כמו דתיה, קצר-זנותי ופרחי... באמצא- לא יודעת, מה נראהלכם? גם דתי מדי? חוץ מזה שאני ממש ממש אשמח אם תתנו לי רעיונות לשדרג את התחפושת, שלא יהיה רגיל כזה... ותמונות, אם יש ! תודה תודה תודה!

britney123

New member
מיני הכי יפה. הכל תלוי במי שלובש

את החצאית. לא כל מיני חייב להיראות זנותי... אם יש לך סטייל זה יכול להיות יפה מאוד. ארוך זה באמת דוסי מדי, וברך יכול לבוא בחשבון גם. אבל לדעתי אם את רוצה ממש לדפוק הופעה ויש לך גוף יפה אז מיני יעשה את העבודה...

אני מקורית

האורך אמור להיות קצת אחרי הבירכיים אין לי רעיונות לשדרג את התחפושת אבל אני עוד מעט ישים פה תמונות....

ני3ו3ות

New member
היי בובה../images/Emo47.gif

אני התחפשתי לכיפה אדומה לפני שנה או שנתיים עשיתי את זה סקסי- אלגנטי ויצא ממש יפה גם אני תפרתי מה שעשיתי זה, לקחתי בד אדום טיפה מבריק וביקשתי שיתפרו לי חצאית קצרה אבל לא מיני אלא טיפה יותר רחבה, ועליה שמתי את הסינר הלבן החמוד. חולצה לבנה או אדומה ועליה את הברדס עם הקפוצ'ון שגם אותו תפרתי וזה לדעתי החלק הכי חשוב בתחפושת, הוא צריך להקשר סביב הצוואר ולהיות לא ממש קצר וגם לא ארוך משהו באורך הכתפיים- אמצע הגב ככה. למראה סקסי שימי גרבי רשת או פשוט בלי גרביונים בכלל, אם בא לך את יכולה לשים ביריות. כמובן קחי סל קטן שיהיה לך נוח להחזיק. (אני שמתי בו כלמיני סוכריות על מקל וחילקתי לחבר'ה) ... ולסיום, השארתי 2 רצועות אדומות מהבד שקניתי ועשיתי 2 קוקיות איתן. יצא מהמם חבל שאין לי תמונה בשבילך...
בהצלחה

bleeding rose

New member
כנסי!../images/Emo140.gif

אם את שואלת אותי- אז חצא6ית באורך 3-6 ס"מ מעל ברך (האורך האולטימטיבי!!). עוד רעיונות- יש לך את הסלסלה שלה? ואיזה נעליים יהיו לך?

למעלה