אתם מקובעים אתם...

אתם מקובעים אתם...

אתם מכירים רק שתי חברות: פנדר, ואיבנז. (ככה זה נראה). גיבסון זה יקר, אז אני מבין למה אתם לא מדברים על הגיטרות שלהם, וימהה זה תעשייתי וזה גם לא רק התחום שלהם, אז גם זה ברור. אבל מה יש לכם נגד PEAVY?? אחלה גיטרות יש לפי.וי., רק ששם אתה לא צריך לשלם על זה שיהיה כתוב לך "GIBSON" על הצוואר..

JOE KALIBER

New member
מה הבעיה שלך?

לי דווקא כתוב וושבורן על הצוואר ואני גאה בזה

אצלי כתוב ג´קסון

והייתי מעדיף להמנע מכל מגע עם פנדר גועל נפש של גיטרה בזבוז של 5000 שקל

Wyld stallyn

New member
גם אצלי

כתוב ג´קסון ואני נמנע מכל מגע עם פנדר בקשר לאיבנז יש להם גיטרות טובות פה ושם אבל גם הרבה חרא של גיטרות.... אפילו כאלה ב4,000 אבל בניגוד לפנדר יש להם גם דברים טובים

מאיפה הקרצת את זה?

אני מוכן לנגן על כל גיטרה ולא משנה איזה חברה היא , כל עוד הצליל שלה טוב.

wiz

New member
זה נורא קל לקרוא הודעה אחת,

ואז להעביר ביקורת על כל הפורום... לי לא זכור שמישהו אמר פה משהו רע (ולא שזה אסור) על פיבי, או שמישהו כאן "מקובע" רק על פנדר ואיבנז. אם היית מדפדף מספר דפים אחורה היית רואה שמדברים פה על דברים יותר מהותיים, וגם על חברות שונות, ולא רק פנדר ואיבנז. ואם כבר דיברת על פיוי... חוץ מהדגם של ואן הלן (EVH) לא היית מחזיק יותר מדי מהחברה הזאת. הגיטרות נחמדות מאוד, אבל בהחלט לא "הדבר החם"... אני מקווה שתסיק מסקנות פחות נמהרות להבא, ושתעריך קצת יותר את חברי הפורום... יש פה כמה אנשים שבאמת יודעם על מה הם מדברים, וכדאי לנסות ללמוד מהם... בחיים תמיד לומדים. wiz

new_rider

New member
סלח לי כן...אבל...

אני פשוט לא מכיר את הגיטרות של החברה הזאת...אין לי אף חבר שמנגן עליה,אני עצמי בחיים שלי לא ניגנתי עליה,לא שמעתי עליה דברים לא לטוב ולא לרע,כלום!...אתה יכול להגיד שיש לי חור בהשכלה אבל אני מעדיף לא לדבר על משהו שאני לא מבין בו...

untitled

New member
אני דווקא כן מכיר

ומצטער לומר לך שפיווי זה חרא של גיטרות גיטרות חיקוי פנדר (שמישהו כבר אמר כאן, ואני מסכים איתו שברובן הן חרא של גיטרות) חיקוי עלוב לחבר שלי הייתה, (עדיין יש) אבל עכשיו יש לו טלקסטר שמיים וארץ

new_rider

New member
רגע רגע רגע...

ושוב תסלח לי אבל...באמת אמרתי שאני לא מבין בגיטרות של פיווי...אבל את החברה עצמה אני מכיר והם עושים אחלה מערכות הגברה,וממש לא נראה לי סביר או הגיוני שהם עושים חיקויים של פנדר...אם אני טועה תתקן אותי...

untitled

New member
מערכות הגברה כן

לאותו חבר שסיפרתי עליו יש גם מגבר פיווי והוא מצויין, ואני גם שקלתי לקנות אותו (את המגבר) ממנו, אבל בסוף לא היה לא כסף לקנות חדש אחרי שהוא קנה טלקסטר (ב 6000 בכלי זבל) אז הוא לא מחר לי. ולעוד חבר שלי יש מגבר פיווי והוא דגם יותר טוב וגם הוא מצויין אבל הגיטרה היא חיקוי פנדר. והיא חרא של גיטרה באופן כללי

wiz

New member
לא מדוייק

לפיבי יש די הרבה דגמים, ביניהם הדגם המצויין של ואן הלן (EVH). זה דגם טוב מאוד, עם פיקאפים של דימרציו וגשר צף. למרות זאת, פיבי בתור חברה היא לא משהו כזה יוצא דופן, ואני לא מתלהב מהכלים שלה יותר מדי...

new_rider

New member
אני מסמיק...

איך??? איך שכחתי שכבוד אדי ואן הלן ניגן על על פיבי????

led_dod

New member
6000 שקל?!!!

אני מסכים עם הדיון לפיווי גיטרות גרועות אבל מגברים מצויינים (לי אישית יש מגבר בס 100 וואט שלהם). אבל בכל מקרה... 6000 שקל לטלקסטר?! אני גם קניתי טלקסטר בכלי זמר ב-3800 כמעט חצי מחיר! כלי זמר עשקנים... והמוכר בב"ש בכלל לא נחמד...

shimi (bass)

New member
להגנת פיווי....

אני דיי מסכים אם זה שלפיווי יש גיטרות לא משהו... (למרות שתמיד ולא משנה איפה ואיזה חברה אפשר ליפול על איזו אחת מוצלחת)... אבל להגנתם אני חייב להגיד שלפחות הגיטרות בס שלהם טובות.... לי יש גיטרה בס של פיווי ואני מרוצה ממנה עד השמים ולא מתכוון להחליף אותה. ובקושי יצא לי למצוא גיטרות בס שהגיעו לנוחות שיש לגיטרה שלי. זה נכון שהתרגלתי אליה ..אבל כל מי שניגן אליה אמר לי שהיא נוחה. אז בכל זאת ....חוץ ממגברים אני חייב להגיד שגם גיטרות בס הם יודעים לעשות בצורה נורמלית...

ilan d

New member
אתה מסתכן בהוצאת דיבה !!!!!

אני חושב שבסגנון ההשמצות שלך, אתה מסתכן בהוצאת לשון הרע. יש גם מקום לשפר את העברית שלך בכל מקרה.

untitled

New member
יש לזה בסיס

אני לא חושב שאני משמיץ, ואם כן, אז זה לא באוויר. ניגנתי על הגיטרה הזאת, אני אישית לא אוהב אותה, וזה שהיא חיקוי פנדר אין לך מה לעשות זה נכון בקשר למערכות הגברה, מאז ומעולם טענתי שפיווי הפ מצויינים בזה בקשר לדיסלקטיות שלי, אתה צודק במאה אחוז לא שמתי לב עם כמה שגיאות אני כותב, זה בגלל המהירות (הזמן קצר והמלאכה מרובה)

wiz

New member
אוקיי אני אתערב....

אני מבקש שלא תשמיצו חברות באופן בוטה מדי, גם אם זה על סמך ניסיון אישי (ואני די בטוח שלא ניסית את כל הגיטרות של פיבי...). זה בסדר להביע דעה על דגם ספציפי לטוב ולרע, אבל תשמור על שפה נקייה יותר, ללא "העלבות" מיותרות... אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו, ואם כן אני אאלץ למחוק את ההודעה (וזה נכון לגבי כולם)... המשך כתיבה נעימה ! wiz

mocko

New member
יפה , זו הדרך

אפילו שבינתיים אף אחד עוד לא ממש הגזים פה ....

למעלה