אתם ממש מקסימים

avizoar

New member
אתם ממש מקסימים

לפני כמה ימים שכבתי במיטתי בשעת לילה מאוחרת ושנתי נדדה ממני, מפה לשם נכנסתי לאינטרנט בפלאפון ואיך שהוא הגעתי לפורום הזה שבכלל לא ידעתי על קיומו. בקיצור ממש הקסמתם אותי שאלות וחוויות שכולנו מתמודדים איתם ודווקא כאן בפורום בגלל שאפשר להסתתר תחת שם בדוי ניתן להחליף רשמים ולהגיע למקומות יותר כנים. וממה שהספקתי לקרוא רוב החברים והחברות כאן ברמה גבוהה ופשוט חברה מקסימים כמה שאלות שרציתי לשאול אותכם א. ניתן לכתוב מהפלאפון? ב. יצא מהפורום הזה פעם זוג שנפגשו והתחתנו ג.שאלה שמסקרנת אותי כשאתם מגיעם לפגישה אתם מוצאים את עצמכם אומרים אותם דברים או שכל פעם החוויה היא שונה כמובן שיש את הנושאים הלעוסים "שאי אפשר לדלג עליהם" כמו ישיבה/ סמינר /עבודה וכמובן מה כל אח עושה ומיני ירקות וכו' וגם ברור שאין צורך להחליף דעה מפגישה לפגישה. השאלה אם אתם מצליחם לחוות כל פגישה חוויה חדשה או שזה לא עובד נ.ב. אם יש לכם gprs בפלאפון שמעתי שהייתה תקלה באורנג וחייבו כמעט כפול את כל המנויים אז בידקו היטב בחשבונית שלכם לילה טוב

רובם כותבים מפלאפון!

לא נראה לי שבינתיים היה זוג שהתארס דרך הפורום כאן, אני לא מאורנג:) ברוכה הבאה:)

kiss 18

New member
ברוך הבא, ברוכים הנמצאים...../images/Emo212.gif../images/Emo72.gif../images/Emo96.gif

לגבי הקושיות ששאלת...
אקשן... א. האם ניתן לכתוב מהפלאפון?? אז מה אתה עושה עכשיו? כניראה שכן... ב. יצא מהפורום זוג?? מעניין מאוד אם זה יקרה, (לבנתיים לא קיבלנו הזמנה...) ג. עוד לא ניפגשתי הרבה פגישות בשביל לענות על זה... חכה להבאים... יום ניפלא לכולם!

kiss 18

New member
דבר נוסף...

אני לא גולשת מפלאפון ככה שאני לא יודעת על הבעיות שהתרחשו, ואיך זה בדיוק עובד שם...

ברוך הבא

א.ניתן לכתוב מממכשיר סלולארי {אבל מודה,אני בורה ועמת הארץ בכל הקשור לגלישה סלולארית} ב.לא עד כמה שידוע לי... ג.הפגישה מבחינתי מתחלקת לשניים,החלק הסביל והחלק הפעיל. החלק הסביל-זה החלק השגרתי,השאלות הסטנדרטיות. החלק הפעיל-זה נושאי השיחה שמעבר. ברגע שאני מרגישה שהפגישות אצלי מתחילות להיכנס למן שגרה,והן עוברות למצב של מצוות אנשים מלומדה. ברגע שאני מרגישה שהלב והשכל שלי עובדים מתוך שגרה מונוטונית בפגישות. אני פשוט לוקחת טיים אוף ועושה סטופ למנוחה קלה. וכפי שכבר ציינתי פעם, לא לחשוב מראש על מה מדברים ולתכנן טקסטים מראש.. פשוט להגיע ולזרום עם האדם שמולך,לפתח שיחה,להכיר.. {זה נורא פשוט...} מה כל אחד עושה בחיים עכשיו.. מה כל אחד אוהב לעשות... תחביבים מכרים משותפים משפחה לימודים קצת על עצמך, אירועים שקרו לך לאחרונה, דברים שאתה מתעניין בהם. צריך גם לזכור שבפגישה לא רק מדברים,גם מקשיבים!!! צריך להקשיב!!! {עם העיניים והשפתיים וכמובן האזניים} הקשבה היא אחד המפתחות של יצירת האהבה. לא לפחד מרגעי שתיקה... הם גם ככה יהיו אז חבל ל"פחד" מהם מלכתחילה {בכל מקרה,כשיש שתיקות מביכות,אפשר להפשיר את הקרח בלהגיד שזאת שתיקה מביכה...} ב"הצלחה

רוי6לי

New member
לילה טוב..

כן..אני מהגי.פי..של אורנג וחודש שעבר הם `התבלבלו` בחבילת גלישה שלי..וחודש הבא הם צריכים לזכות אותי ב90שח!! וכפיצוי נתנו לי 40שח מתנה להורדת תכנים...

למעלה