אתם מכירים?

corner2u

New member
אני חושב שעליך לשנות

גיסה וא המסרים שלך, שמרביתם יש בהם ראש יזכו לעוזן קשבת. אני מקווה שאני לא פגעתי בך, לדעתי אתה מבדבר גבוהה ולכן אתה מותקף ולמעשה מתעלמים ממך. תעביר את המסר באוירה טובה ונוחה

corner2u

New member
סליחה אני חוזר

עליך לשנות גישה במסרים שלך, מריבתם יש בהם ראש וכך הם יזכו לאוזן קשבת. אני בלי משקפיים התבלבלו האותיות

neta69

New member
תגובה ל-9 כדורים

אני קצת עוקב אחרי הפורום הזה אבל יש לי שאלה מניסיונך אתה מכיר או שאתה יודע על איזה שחקן שעשה או ביצע מהלכים כמו הציון הזה שאני לא מבין למה כול הזמן שמו עובר והא לא נימצא בפורום עם אתם חברים תזמין אותו בבקשה לפורום ניראה שזה אולי קצת יוסיף לפורום הזה ???

corner2u

New member
אני אישית לא מכיר את הציון הזה

אבל זה רעיון מצויין להזמין אנשים נוספים לכאן

9ball master

New member
ציון....

הפתיע הרבה אנשים בנצחון שלו בתחרות ברומניה, בעיקרון הסבב הנ"ל סגור למתחרים אשר באים אך ורק ממדינות מזרח אירופה, עקב קשר עם יו"ר האיגוד הפולני הישראלים הוזמנו לסבב (בעקר על מנת לסגור כמות של שחקנים) אף אחד לא ציפה שישראלי ינצח בעיקר לאור התוצאות של הנבחרת באליפות אירופה. אין ספק שציון הוא שחקן מאד כשרוני ולדעתי הוא יכול להגיע רחוק אם הוא יעשה דברים בצורה נכונה וטובה עבורו. אני אף פעם לא אמרתי שאנו חברים, ואני בהחלט אשמח אם הוא וגם שחקנים אחרים יצטרפו לפורום. לדעתי מנהל הפורום או נציגו צריך להגיע לתחרויות ולחלק שם כרטיסים עם לינק לפורום ובכך להגביר את המודעות לגבי קיום הפורום בקרב השחקנים המתחרים.

Anin17

New member
אני מנסה לעשות את זה עוד מהחודש

הראשון של הפורום תפוז מנפיקים מדי פעם לכל פורום כרטיסי ביקור ולפעמים סטיקרים וחומר פירסומי ברגע שהם יחדשו את החלוקה הדבר יתבצע

mr snooker12

New member
על מה כל המריבה.

לא יודע על מה כל המריבה פה אני אומנם לא הייתי פה כמה חודשים אבל אני שמח לראות שהפורום צומח מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה שבקושי היה מה לקרוא פעם ב3 ימים. מקווה להתראות פה יותר עד אז אולי תסבירו לי על מה בדיוק המריבה.

lior02010201

New member
זה נכון הפורום הולך ומשתפר אומנם כל

הזמן יש ריבים... אבל רצב התגובות עולה ועולים נושאים חדשים על סדר היום ולא רק איך צריך להחזיק נכון את המקל שזה גם חלק מהפורום אבל לא עיקרו כמו שהיה בעבר הרבה בזכות המסטר.

corner2u

New member
לא נראה לי שיאפשרו

לך מארגני טורנירים לחלק כרטיסים בתחומם משני סיבות: א. אתר זה לא מפגרגן לספורט הביליארד בישראל ב. תפוז הוא גורם מסחרי ולדעתי שום גורם לא יעשה לכם פירסומת חינם שהרי כשאנו מדברים כאן, תפוז עושה כסף מהפרסומות

למעלה