אתם מכירים?

corner2u

New member
דרך אגב!

אני חייב לעדכן אותכם: בהודעה אישית של מנהל הפורום הוא מסר לי תגובה בקשר לחסימה שלי שכל אחד הוא בגדר של חשוד והוא עושה מבחני אדם סביר. זה משהו חדש נראה לי לא סביר ולא לגיטמי, זכותי לנקוט בכל גישה שתראה לי רצינית או לא רצינית, מבדחת או מבהילה באם יש לי עיניין להיות בפורום כלשהו. אני בשלב זה לא מקבל את התנצלותו ואת ההסבר שלו ובפרט שהוא מסכם ואומר לי שאני על הכוונת שלו. סליחה! מה אתה אומר?

Anin17

New member
לידיעתך

פירסום תוכן מסרים אישיים על גבי הפורום אסור, זה נקרא אאוטינג ואתה יכול לקרוא על זה בתקנון תפוז שאני ממליץ לך בחום לעבור עליו. בגלל שאני דוגל בשקיפות אני מסכים לך לפרסם את תוכן המסרים שלי בתנאי אחד או שתצטט את כולו או שלא תפרסם אותו בכלל. אני מצפה שתעשה זאת כעת. אם תחזור שוב לקרוא תגלה גם שלא התנצלתי בפניך יום טוב לך ואני מקווה שאתה נהנה מהמשחק שאתה משחק בו

9ball master

New member
מתגובות של

מר corner אני מצליח להבין שיש לו בעיה בהבנת הנקרא!!! לא פעם הוא קורה משהו אחד ומתייחס כאילו נאמר משהו אחר. חבל שלא ניתן להקליד עם ניקוד, אולי אז הוא מצליח לקרוא יותר טוב...

corner2u

New member
בדיוק זו הסיבה שלא פיסמתי מילה ב...

במילה. מותר לי לצטט. היות וגם אתה וגם אני מוכנים לפירסום של זה אתה מוזמן לפרסם אותם. אני מצטער מחקתי את זה

Anin17

New member
לצערי הרב אינני יכול לראות את

התגובה שרשמתי לך כל עוד אינך מגיב לה בחזרה אני מקווה שהנהלת הפורומים תוכל לשחזר לי את המסר ונעמיד דברים על דיוקם

9ball master

New member
לפי לוח ההופעות שלו..

לא נראה לי שהוא יגיע.... ישנם שני תאריכים שרשום עליהם אירופה אז אולי הוא יעשה גיחה, לא ידוע לי. http://www.paulgerni.com/calendar.php מאיפה קיבלת את האינפורמציה הנ"ל?

corner2u

New member
שמעתי מאיזה גורם חשוב

שהוא מתוכנן לחודש ינואר לאיזה אירוע של מועדון או משהו אירוע? לכן אני שואל אם ידוע לכם? אני מעוניין לראות אותו

9ball master

New member
לא נראה לי ש...

יש סיכוי שהוא יהיה פה בינואר, אם תבדוק שוב את לוח ההופעות שלו (מצורף קישור בהודעה הקודמת שלי) אז תראה שינואר סגור, כמו רוב השנה. מעניין שאתה לא זכרת שביליארד זה המשחק עם המקל ואתה טוען שאין לך הרבה ידע אבל אתה יודע מי זה פול גרני שאני מבטיח לך ש 99% משחקני הביליארד בארץ לא מכירים אותו... לא שאני רוצה להתחיל עם זה מחדש אבל משהו לא מסתדר לי...

9ball master

New member
אני לא חושב ש...

אתה יכול להפתיע אותי, כבר כתבתי את דעתי... אתה רק מוכיח לאט לאט שאני צודק

corner2u

New member
אני יוכיח לך שכל אלו שצצו ועזבו

את הפורום זה יוזמה של מישהו מהפורם, אני לא יגדי כרגע מי. אני מכיר את זה ממקומות אחרים

9ball master

New member
הם לא עזבו, הם...

נחסמו!!! וישנן הוכחות שהם נשלחו לפה ע"י גוף מסויים

corner2u

New member
זהו בדיוק העיניין

טוב אני חולק עליך, לדעתי זה משהו אחר

9ball master

New member
אני דיי בטוח גם ש...

מדובר בשניים שחזרו עם שמות שונים בכל פעם שהם נחסמו

corner2u

New member
דרך אגב ראיתי באתר וואלה!

את התגובה הזו: למר me נראה כי מאוד איכפת מתוכן הכתבה ומתגובות ה"מעריצים" וכי אתה מנסה להשליט סדר בדברים ולהוציא את ה"אמת" לאור. מה עם איזה פרגון קטן לאלוף "ציון", אחרי הכל,זו הייתה מטרת הכתבה. מובן כי הנך ממורמר שאינך ולעולם לא תהיה ברמה גבוהה שכזו. גם אם תנהל בי"ס לביליארד וכמה שאתה תופס מעצמך כ"מורה"- זה לעולם לא יקרה. למי הכוונה? זה מישהו בפורם?הכוונה ME אני שואל כי אני מבין שגם אתה רוצה להולא אמת לאור וזה מזכיר משהו

9ball master

New member
זה אני....

אני כתבתי פה בפורום שאני רשמתי שם תגובות, רק שרשמתי בשם 9ball master התגובות לא פורסמו.... אבל אני חושב שבתגובה הנ"ל הם חושבים שמדובר במישהו אחר..... (שנינו יודעים על מי חשבו שרשמו את התגובה הנ"ל) דרך אגב, אני פירגנתי לציון אין ספור פעמים על הזכייה, בסך הכל ציינתי עובדות אם זה לגבי מי היה האלוף היוצא (האיגוד יכול לגבות אותי בנושא זה...) ואם לגבי המעמד של ציון בסבב best of the east שגם צירפתי לינק שמראה את דירוגו ומוכיח כי הוא איננו אלוף מזרח אירופה!!! אבל שוב אותם גורמים רק תוקפים ללא קשר לתוכן התגובה, מדובר במתקפות אישיות

למעלה