אתם מכירים אולי...

Brurya

New member
אתם מכירים אולי...

את השיטה של יצירת חלום צלול מתוך ערנות שעוברים את כל השלבים של מחזור השינה עם מוח חצי ער ואז נכנסים לחלום הצלול ישר? הצלחתי לעשות את זה ואפילו לא התכוונתי! ורציתי לשאול, כמה זמן התהליך הזה לוקח בערך? תודה... :) ברוריה

LucidGuess

New member
כמובן שמכירים, זו שיטת ה WILD ...

אין זמן קבוע, לכל אחד לוקח זמן אחר, תלוי כמה מתאמנים ותלוי כמה עייפים וכמה מרוכזים ... אולי תספרי לנו קצת יותר בפירוט מהתחלה עד הסוף מה עשית בדיוק, באיזו שעה, וכולל פירוט של החלום הצלול וכמה זמן הוא נימשך? תודה, LucidGuess

Brurya

New member
סבבה! אבל זה המון לכתוב..

טוב, אז זה קרה לי בדיוק היום בבוקר.. בערך בשש הלכתי לישון לשש שעות בערך באחת עשרה או שתיים עשרה ואז התעוררתי בחמש וחצי ונשארתי ערה חצי שעה וחזרתי לישון לא התכוונתי להכנס לחצלול כל-כך מהר אלא סתם לחלום חצלול רגיל אז הלכתי לישון בערך ולא הייתי ממש ישנה והרגשתי כאילו הגוף שלי רועד לכמה זמן ואז זה נפסק. אני ישנה במיטת קומותיים והרגשתי שאח שלי עולה בסולם למיטה שלי ומטלטל אותי ואומר לי לקום כי אני ישנה יותר מדי וכבר מאוד מאוחר (השעה הייתה שש! ואחר-כך שאלתי את אח שלי אם זה קרה והוא אמר שהוא ישן ולא נגע בי) ופתאום הכל נהיה שחור ואז נכנסתי לחלום כנראה (וגם ידעתי שזה חלום..) הייתי באולם קולנוע מאחור עם מסך ענק שהיו בו ציפורים מצויירות ושמיים. רצתי למסך וקפצתי לתוכו והתחלתי לעוף בפנים עד שנמאס לי והסתכלתי למטה וראיתי ים ענק אז נפלתי לתוכו. בים הרגשתי שאני יכולה לנשום ושבעצם הפכתי לדג (זה היה ממש חולני!) ושחיתי לי קצת וחיפשתי משהו מעניין וכל הזמן ראיתי יצורים ודמויות מהסרט: בת הים הקטנה (בדיוק ראיתי את הסרט בערב) וחיפשתי את אריאל... ואז גם זה נמאס לי ועליתי מעל המים וראיתי קיר גדול אז שחיתי עד שהגעתי לסוף שלו ומאחוריו היו מדרגות. ירדתי לשנייה לים וחזרתי להיות בת אדם ושחיתי לכיוון המדרגות, עליתי בהן והייתה שם דלת. נכנסתי בדלת והייתי במן מרתף/חדר מדרגות או משהו כזה.. והיו שם כמה פניות. פניתי ימינה והגעתי לעוד דלת, היא הייתה נעולה ובאתי לדפוק על הדלת כשבדיוק יצא משם איש די זקן ומאוד מוכר. הוא נתן לי מפתחות ואמר לי: "תהני" והלך. נכנסתי לבית שהיה חדר עגול וגדול והייתי בטוחה שזה הבית של סבתא שלי (מה שמאוד מוזר כי הבית של סבתא שלי נראה אחרת לגמרי) והחלטתי לחטט קצת. פתחתי איזושהי מגירה והסתכלתי בספרים שבפנים. בזמן שהסתכלתי באיזשהו תיק מעניין פתאום הופיעה מוסיקה קצבית שהמילה היחידה שאני זוכרת ששמעתי משם הייתה "גאדג´ט" או משהו דומה. החזרתי את התיק וקמתי ופתאום התחלתי לראות מעורפל והמוסיקה הפסיקה בבת-אחת. אמרתי לעצמי בקול "הגבר צלילות" כמה פעמים וצעקתי את זה. שפשפתי את הידיים שלי יחד והסתובבתי במקום על הידיים פרושות אבל כבר הרגשתי את הגוף שלי במיטה... ויתרתי והתעוררתי. אני גם זוכרת את כל הפרטים הקטנים כמו מה לבשתי ואיזה צבע היה לי בתור דג זהו, כך נגמרה החוויה המוזרה והמדהימה שלי. ושוב, סליחה על האורך.. :) good nught, ברוריה

Brurya

New member
ונזכרתי בעוד משהו

עכשיו נזכרתי בדיוק בזמן כי בדקתי ביומן.. הלכתי לישון בדיוק ב-6:08 בבוקר, חלמתי את החצלול וקמתי ב-6:26 זה היה יחסית קצר אבל זה נראה לי מאוד מאוד ארוך... איחולים לבביים, ברוריה

Brurya

New member
וואללה?

לי זה קרה פעם ראשונה.. אז נורא התלהבתי מזה אבל גם נבהלתי אבל עוד לא ניסיתי לצאת מהגוף שמעתי על זה המון דברים מפחידים.. ברר אם אתה יוצא מהגוף אתה יכול לחדור לחלום של מישהו אחר או סתם להסתובב בחוץ? ברוריה.. :)

למעלה