אתם מוזרים

maccabi

New member
אתם מוזרים

אני רואה בהודעות שלכם שכל פעם שאתם כותבים שיר ראפ אתם עושים את כל השיר אם חרוזים מה אתם טיפשיים רק בישראל יש מפגרים שעושים שירי ראפ רק אם חרוזים זה מכוער זה דפוק וזה נשמע כמו חיים נחמן ביאליק זה לא ראפ ראפ שרים בחופשיות (וגם היפ הופ וגם ר אנד בי) תנ ושם של זמר אחד ששר רק חרוזים (אם יש אז יש מעטים מאוד) אז תבינו זהו חומר למחשבה

רגע, ויש חוק שאומר

איך לכתוב שירי ראפ? חחחחח אחי, שכל אחד יכתוב איך שבא לו ומה בראש שלו וחריזה זה סגנון כתיבה נחמד מאוד (אם עושים את זה יפה)... ואתה צודק שלשבור ת´חרוזים מידי פעם זה גם נחמד מאוד... (כמו שעושה למשל פרעה מונץ´, שיוצא מהשורות וכאלה) ובקשר למה שאמרת? ההיפך, חריזה זה הסגנון כתיבה הכי נפוץ, רק חבל שיש כאלה שמשתמשים בו בצורה בנאלית להפחיד....

da^Lord

New member
גם לחרוז צריך לדעת איך

והמומחים בזה לדעתי הם באייאן וTN. אה וברור שסאבלימינל הוא השולט פה. (לא בצחוק)

Fay D.

New member
פחחחחחחחחחחחח......

פרעה מונץ....... קרעת אותי... הכל באהבה. רועי.

המממממ

א. מי זה\זאת? ב. מה מצחיק? פרעה מונץ´ זאת הדוגמא הכי טובה שעלתה לי בראש כרגע כי הפלואו שלו באמת יחודי בקטע הזה, שהוא שובר ת´חרוזים ויוצא מהשורות מידי פעם...

Fay D.

New member
אחי....

לא הערתי בקשר לתוכן ההודעה... שדרך אגב הסכמתי איתה לגמרי.. מה שהצחיק אותי זה- פרעה מונץ פשוט התרגום לשם שלו בעברית נשמע מגוחך... לפעמים הבאות... Pharoe Monch הכל באהבה. גם לי קוראים רועי. רועי.

חחחחחח... סבבה

פשוט לא היה לי כוח לרשום באנגלית, זה כרוך בלשנות את השפה עם שיפט אלט ואין לי כוח לזה כשאני ברצף הכתיבה... אגב, האיות הנכון של השם שלו זה Pharoahe Monch אבל ח-פ-י-ף....

G-Ruff

New member
כנס שניה

יש לי משהו מאוד חשוב להגיד לך תרד בבקשה תרד עוד קצת.... עוד קצת.... עוד טיפה...... טיפ טיפה למטה.... עוד ממש קצת... הנה עוד פעם אחת וזהו... פעם אחרונה תרד קצת... הנה: אתה אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפגר!!!!! תודה רבה, חג שמח ויום טוב.

Syndrom

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משעשע הסובייטי הזה, לא?

עוNר

New member
לכו יא גזענים!

למה לא מצחיק? בגלל שהוא אדום??????????? כן!!!

volatile

New member
כן, מה אתם בכלל מבינים

יא דפוק, כל ראפר חורז, יש כאלה שחוזרים חריזה כפולה (שתי חרוזים שרצים במקביל) ויש כאלה שחורזים חריזה משלושת, יש כאלה שהמילה האחרונה והמילה הראשונה בשורה הבאה מתחרזים.... יש המון סוגים של חרוזים... אבל בסופו של דבר הכל מתחרז... ומה זה סגנון חופשי? אתה סתם מקשקש אחי לך תעשה עבודת רקע פלג שחושב שיש אנשים שעדיף שישתקו.

zeus.

New member
מכבי יש סיכוי שאתה ערס?

תגיד אחי, למה אתה בוחר דווקא להיתבטות באלימות המילולית הממש לא רצויה, אחי דבר בכייף, תסביר, תעדכן, אבל למה עם קללות? אחי... עשה טובה

**yoav**

New member
חלאס!!!!!!!! לא נמאס הא???

אז הבנאדם טעה בסך הכל זאת סיבה לרדת עליו ככה???????? חאלס כבר עם השטויות שלכם תבינו שאין מה לעשות ויש גם אנשים שפחות מבינים ממכם יואב

zeus.

New member
העיניין הוא שהוא מתבטא בקללות

וזאת הבעיה של ארצנו הקטנה... כולם עצבניים ומקללים ויורים ולא סבלניים ובלה בלה בלה

למעלה