אתם מוזמנים

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנצל'ש../images/Emo3.gif

אנשים, עדיין לא החלטנו באיזה שעה המפגש...

yaaronet bloom

New member
כן ענת איפה את חיה???

אבל את לא נראה לי תוכלי לבוא כי את טסה עם לירון ודנה לדבר הזה של שרה"ט לא??? גם לא החלטנו באיזה תאריכים זה ב 17.8 או ב 19.8... כי היו בנות שלא היה להן נוח ב17... אז גם את זה צריך לקבוע וגם איפה נפגש ואיזה סרט נראה...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifכבר סוכם שנפגשים באזריעלי

נראה לי הכי טוב ב-11 בבוקר... ו... כבר נראה איזה סרטים יהיו^^ אין לי שמץ מה קורה בעניין התאריך.

yaaronet bloom

New member
אני חשבת שהשעה דיי טובה אבל צריך

להתחשב ברכבות... כי אני ואני בטוחה שעוד כמה בנות מגיעות ברכבת אז צריך לראות מתי יש רכבות...

Anat L

New member
חחח

אני חיה בעולם אחר...
חבל שאתן לא עושות את המפגש יום ראשון הזה, כי לי וללירון יש מפגש אחר בעזריאלי אז היינו יכולות גם לבוא למפגש שלכם..

נ"ש...משהו על קייט....

קייט זכתה אתמול במקום ה25 (נראה לי...) במצעד הצעירים המצליחים של ערוץ E!... גם אלייז'ה ווד זכה במקום מכובד בעשרת הגדולים..... כל הכבוד לשניהם!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifראיתי את המצעד..

לפני יומיים.. מגיע להם
..למרות שערוץ הבידור לא משנה את התוכן והכל משנה שעברה או מלפני שנתיים.. רק 'חדשות ערוץ הבידור' מעודכנות
..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifמי לא../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אחלה ערוץ-אני ממש מכורה לו... ורואה בתמידות 'חדשות ערוץ הבידור' ואת רוב המצעדים
...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני אשלח מחר את המסרים

עם מי שאתן מגמדות, ונתחיל את המשחק ביום שלישי

../images/Emo39.gif מצלש"ת../images/Emo70.gif

בעיתון cosmopolitan של החודש (צהוב עם ג'סיקה סימפסון על השער) יש כתבה על הגברים הכי סקסיים בהוליווד ואורלנדו נמצא שם! יש שם תמונה בגודל דף שלו
אחת מפסטיבל קאן
וכתוב ככה:
סרט אחרון: טרויה
למה אנחנו אוהבות אותו:
הוא חבר נאמן ומסור. בזמן הצילומים של טרויה במקסיקו, הוא שילם 67 אלף דולר כדי להטיס לסט הצילומים את חברתו קיית' בוסוורת', כדי שיוכלו לבלות יחד את סופי השבוע ( ויי....איזה חמוד ומהמם הוא
)
בתור בחור שהיה פירט בשודדי הקאריביים, הוא בטח יודע להפעיל את החרב שלו כמו שצריך.
אין סיכוי שתמצאו אותו מסתובב במועדונים או במסיבות לוהטות. "אני כבר לא בליין גדול. למרבה המזל, מיציתי את העניינים האלה כשהייתי צעיר יותר", הוא אמר בעבר.
יש לו שיער כל כך פרוע וסקסי, שפשוט פשע לא להעביר בו את היד.
אורלנדו הוא אמן חובב וכשהוא לא עסוק בעשיית סרטים, הוא נהנה לפסל. אח! אין כמו בחור עם ידיים טובות. העמוד על אורלנדו הוא עמ' מס' 33....תקנו
חח..
וזהו...זה מה שרשום עליו
אני אישית לא ידעתי שהוא שילם 67 אלף כדי להטיס את קיית'...
וחוץ ממנו רשום גם על: יו ג'קמן, בראד פיט, וין דיזל, ג'אד לאו ו.......זהו
זהו סיימתי את המגילה שלי...כל מי שקראה עד פה מקבלת פרח
וצל"ש
חחח

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifהוא שילם כל כך הרבה

כסף כדי להטיס את החברה שלו לסט, איזה חמוד
ו
שהבאת לנו את זה^^

karin byrne

New member
גאד הוא כל כך מתוקקקק!!!!../images/Emo99.gif

שילם כל כך הרבה רק כדי להביא את חברה שלו לשם...איזה מאמייייייייי!!!חחחחחח ואהבתי ת'משפט עם החרב...חחחחחחחח...
...ומה זה הקטע של לא יוצא?מה הוא זקן בן 80?חחחחחח...הוא עדיין צעיררררר....שיצא שיבלה...חחחחחחח....והשיער,גאד הם כל כך צודקים שם בעיתון...
....אההה אורלנדו...כזה מושלם...אמן קטן שילי...חיחיחייח...ידעתי הכל פה אבל תודה בכל זאת!!!

למעלה