אתם מוזמנים להציץ.... בסרטון פלאש שהכנתי עבור חברה מסויימת. www.leadip.com
S sagi.exe New member 28/9/01 #1 אתם מוזמנים להציץ.... בסרטון פלאש שהכנתי עבור חברה מסויימת. www.leadip.com
ר רעם כחול New member 28/9/01 #2 ניסיתי להציץ אבל... זה מציג לי כבר כרבע שעה - downloading... שים לב - קצב ההורדה - 0.2 - 0.7K (יש לי ADSL ואני רגיל לראות את המלה downloading שניות בלבד). בקיצור אם אתה רוצה שמישהו יסתכל על האתר הזה תחליף מהר את השרת.
ניסיתי להציץ אבל... זה מציג לי כבר כרבע שעה - downloading... שים לב - קצב ההורדה - 0.2 - 0.7K (יש לי ADSL ואני רגיל לראות את המלה downloading שניות בלבד). בקיצור אם אתה רוצה שמישהו יסתכל על האתר הזה תחליף מהר את השרת.
ר רעם כחול New member 28/9/01 #3 סוף כל סוף ראיתי הפתיחה באמת מקצועית ומרשימה. מה גודל קובץ ה swf? כדאי שתהיה מודע לכך שאם הסרטון לא מופיע תוך כמה שניות המשתמש המצוי סוגר את הדף!
סוף כל סוף ראיתי הפתיחה באמת מקצועית ומרשימה. מה גודל קובץ ה swf? כדאי שתהיה מודע לכך שאם הסרטון לא מופיע תוך כמה שניות המשתמש המצוי סוגר את הדף!
S sagi.exe New member 28/9/01 #5 אני לא לוקח אחריות על .... השרתים שעליהם הלקוחות בוחרים לשים את האתרים שלהם. אצלי אגב ב ....מודם 33600 זה עובד סבבה גם אחרי שאני מנקה CASH, אבל....סתם רציתי שתראו.
אני לא לוקח אחריות על .... השרתים שעליהם הלקוחות בוחרים לשים את האתרים שלהם. אצלי אגב ב ....מודם 33600 זה עובד סבבה גם אחרי שאני מנקה CASH, אבל....סתם רציתי שתראו.
ר רעם כחול New member 28/9/01 #7 ניסיתי עכשיו ועלה פחות מ 10 שניות ייתכן שעכשיו הוא מעלה אותו מתוך הכונן שלי? ואולי אז היה השרת זמנית עמוס?
ניסיתי עכשיו ועלה פחות מ 10 שניות ייתכן שעכשיו הוא מעלה אותו מתוך הכונן שלי? ואולי אז היה השרת זמנית עמוס?