אתם מוזמנים להמשיך

ronitr11

New member
אתם מוזמנים להמשיך

הוא רכן קדימה אך במקום לנשק אותי העביר את לשונו על שפתיי בו בזמן החל ללטף את שדיי בידיו הקרות עדין, כשהחל לנשק אותי ולשונו בתוך פי פשוט ויתרתי וחשתי את פיטמותיי מתקשות בין אצבעותיו מגעו היה עדין אך גם מהיר ומשתוקק כמו רוצה בי מאוד אך מתכוון לעשות הכל לאט. הוא החליק את ידו בין רגליי מעל למכנסיי הלייקרה ההדוקים, כשהעביר אותה בין רגלי גברה תשוקתי ובקושי הצלחתי לעמוד שם. אתם מוזמנים להמשיך..

רציתי

להמשיך בסיפורך, אבל התמונה.... התמונה הזאת מוציאה אותי מהריכוז. את מודעת לזה שאנשים אמורים לעבוד בשעות כאלה?

dudusch

New member
מהרגע ששמתי עיני עליה

הרגשתי שאיתה אני רוצה להעביר את הלילה. חזה החצוף עם הפטמות המזדקרות דרך החולצה הדקיקה. ניגשתי אליה, זונח את חוסר הביטחון הרגיל שלי, מתכופף כביכול ללחוש משהו על אוזנה, וברגע האחרון משנה את כיוון פי, מדביק לה נשיקה רטובה. היא התגברה על ההלם והגיבה בריקוד לשון צמוד צמוד. הושטתי ידי מטה, מגשש אחר פטמותיה, ממולל אותן בין אצבעותיי, חש בהזדקרותן. משמיעה קולות גרגור כאילו היתה חתולה, בעת שידי ירדה עוד מטה, חשה את דרכה דרך טבורה, לאגנה, מטיילת על ירכיה ומחפשת את הדרך אל חיבור רגליה. מרגיש את ההתרגשות גואה אך המקום ציבורי מידי. לוחש על אוזנה הצעה לעבור למקום פרטי יותר... היא קמה, מושיטה את ידה וגוררת אותי לכיוון החוף הנטוש. רצנו כל עוד רוחנו בנו עד שמצאנו סוכת מציל שנשכחה פתוחה משום מה. בלי לשאול שאלות, עלינו את המדרגות ונזרקנו על ריצפת התחנה. ערבובית אברים, ידיים נלחמות בבגדים מנסות להוריד, להפשיט כמה שיותר מהר. מחליט לעצור ולקחת את הזמן... היא לא מבינה את שינוי הקצב, אך אני מרגיע אותה והיא שותקת. מוריד את בגדיה, נותרת בתחתוני החוטיני המשגעים שלה ובחזיית תחרה בוהקת. יורד בנשיקותיי לעמק שבין שדיה, משחרר את חזה מהחזייה הכולאת את עופריה. ידיי מגששות דרכן מטה, מצמידות את גופה לגופי, מחמם אותה, ומעשה את פלחי ישבנה. מחליק את ידי על ישבנה, מחדיר אותה לחריץ, מעסה ומפריד את פלחי ישבנה. מחזיק את אצבעי אל מול פתחה, חש אותה נצמדת אליי ביתר שאת, מחככת את איברה באיברי המתוח. מוריד את בגדי בעזרתה/הפרעתה, כה להוטה להמשיך ולספק את יצרינו. מוריד את תחתוניה לאט לאט, והיא כמעט שמועדת. מתיישבים על רצפת התחנה, מתלטפים, שולחים ידיים חוקרניות, אוחזים באיברינו ומאוננים אחד לשניה, אחת לשני. היא חשה את אברי פועם, ובלי לדבר נצמדת אלי ובעודה מדביקה לי נשיקה חודרנית התיישבה על אברי, סנטימטר אחרי סנטימטר, מרעידה אותי בתשוקה אליה. נשכה את שפתיי, גורמת לצעקת כאב להימלט מפי. שולח ידי לעבר אחוריה, מחדיר אצבע לפי הטבעת שלה. היא החלה להאיץ את הקצב, ואני חש את הסוף קרב. חש בהתכווצויות שלה המתרבות ומתעצמות, מזהיר אותה שאני גומר ואז.... השטף הגדול, מטחים הנשטפים באביונתה, גופותינו המיוזעים רועדים בגלי האורגזמה, המפנה מקום לרוגע שאחרי... שכבנו שם, אוספים את נשימתנו, מתכוננים לסבב הבא...

WOWWW איזה הפתעה

למצוא אותך פה ,אתה כותב נהדר ככה רוצה להעיר נסיכה נרדמת בעדינות בסערת חושיים ומעשה אהבים הפלאת לתאר את מעשי האהבה של ההוא וההיא על החוף

למעלה