אתם מדברים על דו קיום

pcp1

New member
אתם מדברים על דו קיום

אבל איך אפשר לדבר על דבר כזה ש3 ערבים ממגדל שמס זורקים בקבוקי תבערה על צה"ל ושכל פעם הציבור הערבי מאיים באינתיפדה בתוך ישראל ושבהפגנות הציבור הערבי מניף את דגלי הרשות שלמעשה משם יצאו המרצחים הכי גרועים לפגוע ביהודים חפים מפשע וגם ערבים נפגעו מזה אז איך הערבים בארץ באים ומדברים מצד אחד על דו קיום מצד שני תומכים נלהבים ברשות הפלסטינית

איך אפשר לדבר על דו קיום חילוני-דתי

כשרק שבוע שעבר נכנס סא"ל לאשפוז אחרי שחטף אגרוף ממתנחל?

pcp1

New member
נכון גם פה יש לא מעט בעיות

אבל אתה יודע בדיוק למה התכוונתי

מה קרה

רק על הצד שמעניין אותך מותר לדבר? בשבוע האחרון נעשו יותר מקרי אלימות אצל המתנחלים מאשר בכלל הציבור, אבל אתה ממשיך לדבר על ערבים.

pcp1

New member
אוקי סבבה

בקשר למתנחלים שתקפו סא"ל אני בעד שיקבלו עונש חמור יענו לזרוק אותם ל30-40 שנה על תקיפת ופגיעה במפקד ששמר עליהם עכשיו בקשר לבוגדים ההם ממגדל שמס וזה לא רק הם בואו לא נשכח את הערבי מאם אל פחם שהסיע תמחבל ליהתפוצץ ורופאי שיניים מהגליל שנשלחו ע"י החמאס לבחור מקומות הומי אדם תחשבו שניה על הדבר הנורא הזה על המסיע המחבלת למסעדת מקסים בחיפה הפיגוע באוטובוס מתחת לשכונת חליסה אותו זמן הערבים שם יצאו אחוצה וצחקקו מה אתם אומרים על כל זה??

רגע רגע

מה עם המתנחל שרצח נהג מונית פלסטיני? והמתנחלים שהתפרעו בהתנתקות? המתנחל שבעט בפניו שלל חייל כשזה רצה להוריד אותו מטנק שעליו עלה ללא אישור? מה עם המתנחלים שסירבו פקודה? להמשיך?

pcp1

New member
שמע אתה באמת שומע תצמך ?

אני גיניתי תדברים של המתנחלים ואמרתי שמיצידי יזרקו אותם לכלא לכל החיים אבל הבאתי לך כאן עובדות של ערבים מישראל שקשורים ברצח של עשרות חפים מפשע כולל ערבים ואתה לא אמרת מילה על זה ואתם מדברים על דו קיום איך אפשר לדבר על זה תסביר לי אולי אני יבין כרגע ממש ממש קשה במיוחד שאתה מדבר פה על מכות חוץ מכמה פעמים שמתנחלים רצחו וזה באמת בושה אבל אני שוב הבאתי לך חלק קטן ממה שערביי ישראל עשו מעשים חמורים בהרבה

לא, אתה לא

אתה גינית רק פעולה אחת של מתנחלים, אבל דיברת על הרבה פעולות של ערבים. אל תעשה צחוק מעצמך.

pcp1

New member
שוב פעם אתה חוזר על זה

אתה מדבר על מקריי אלימות כן אני מגנה כל מעשה אלימות שמבוצע על חפים מפשע גם אם הדתיים עשו את זה אבל אתה לא מגנה מעשי רצח רצח של עשורת יהודים וערבים חפין מפשע כל הערבים שציינתי שעזרו לאירגוני הטרור לבצע פשעים כאלה שמע אני הייתי מתבייש במקומך שכל הזמן משחק לי אותה תמים בזמן שגם בני המגזר שלך נרצחו בפעולות המגעילות האלה ואתה עסוק במקריי אלימות שנכון שהם חמורים אבל בנתיים לא גינית כלום בוא לא נשכח שהיה תרצח והינה אני קורה לזה בשמו רצח בשפרעם 90 אחוז מהאוכלוסיה היהודית גינתה את זה בתקיפות גם ראש הממשלה שר הביטחון הנשיא נסעו לשפרעם אבל מה שיש פעולות טרור שנרצחו בהם מעל 1000 יהודים איפה המגזר הערבי כמעט לא שומעים אותו שלא לדבר על החכים הערבים שבעניי הם גרועים מאוד מאוד מאוד

pcp1

New member
אתה קורה תהודעות שלי או

רק תכותכרות אמרתי שאני מגנה כל פעולות של אלימות גם אם דתיים עשו את זה מה קשה לך להבין פה ולמה לא שמעתי ממך שום גינוי לרצח לטבח שהערבים עושים (אירגוני הטרור) תגיד אתה יכול לומר תמילה הזאת על החמאס שהוא אירגון טרור או שבעניך הוא לוחם שחרור ואנשים שמסמלים תשלום או שזה פשוט כואב לך ???

עברית יש מבין?

למה נכנסת לפה בקריאות על ערבים ולא התייחסת לבד (בלי שאני אצטרך להסביר לך) למתנחלים? את הסטיגמות המטורפות על השמאל תשאיר לעצמך, אם יש לך שיחה עניינית (בלי "לוחמי חופש") אתה מוזמן לעלות אותה.

pcp1

New member
אני חושב שהעלתי

כמה וכמה נקודות פה אם תקרא תהודעות של במעלה השרשור ותתיחס אליהם תיראה שאני צודק פה אגב אתה טוען שאתה לא ערבי הייתי מאוד רוצה שערבי יענה פה ולראות איך הוא יתיחס למה שהעלתי פה

אני טוען שאני לא ערבי?

עוד מעט תבקש הוכחות. גם אני העלתי פה כמה נקודות כדי להראות לך שלא רק במגזר הערבי יש צרות.

pcp1

New member
שמע בתור יהודי

אם זה מה שאתה טוען אז מצבנו גרוע כי כל מה שעשית חיפית על האוייבים הכי מרים שלנו ואני לא מדבר על ערביי ישראל אלא על הטרוריסטים ושולחיהם

pcp1

New member
לא בזה שפה נרצחים

עשרות יהודים ומשפחות נמחקות ולך זה לא מזיז ואתה עסוק בבולשיט שמע או שאתה אטום סליחה על המילה אבל אני מדבר איתך פה על טבח אתה בכלל מבין תמושג הזה ??

אתה מבין את מה שאתה כותב?

אני לא אמרתי שפיגועים לא מזיזים לי, את זה אתה אמרת ולכן דיברת בשמי. יש מבין?

למעלה