אתם מגעילים אותי

אתם מגעילים אותי

לא נח לי עם כל הבלוג הזה אתר שאומר שהוא נותן חופש ביטוי מסתבר שהוא חוסם קהילה חמה ואוהבת קהילה עם האנשים הכי שפויים שאני מכיר. מה רע באדם שומר חוק, ולא פוגע באף אחד/ת אבל אוהב BDSM? הרי יש מיגוון של חדרים ונושאים ותתי נושאים זה בסדר כמה שיותר יותר מעניין אני לא מאמין שיש אדם שאוהב הכל ואת כל החדרים בבלוג אז יש אנשים שאוהבים יותר לגוון ואומרים לו שהוא חריג. מה הבעיה שיש נושא לחדר רואים חדר BDSM ואז כל האנשים שלא מתאים להם שלא יכנסו ! אבל בימקום לעבור הלאה הם מעדיפים להילחם, להעיף בכל מחיר את ""החריגים"" ואתר תפוז עוד נותן להם לגיטימציה איין שום קשר בין BDSM לכל אלימות/התעללות ! יש הבדל גדול בינהם והבולט בינהם שבBDSM איין קורבן ! , יש נישלט/ת והוא יכול לעצור את האקט בכל רגע נתון ! מה שלא קורא בהתעללות, אונס וכו'. חסימת שידורי הBDSM נובאת רק מסטיגמות ישנות ולא ענייניות!!! פיני

Queenati

New member
../images/Emo20.gifאמממ

זכותך המלאה לחשוב כך, אבל הכללים אוסרים לשדר את התכנים הנ"ל - ואחרים (אתה רשאי להסתכל בכללי ההתנהגות) בבלוגTV. המלצה: באפשרותך להיכנס לפורום BDSM ובצאטTV לשדר שם בהתאם.
יום טוב

צביעות להכנס לשם

איין לי כל כוונה לשטף פעולה באתר שלא משטף פעולה איתי ויסלחו לי כל אותם אנשים בפורום BDSM שאת חלקם אני מכיר באופן אישי בנוגע לצאט TV זה בעיה כי לא מענין אותי סתם לאונן מול המצלמה ואיין לי אפשרות להזהיר מראש את הגולשים כמו שצינתי אני מעונין ואני מאמין שגם כל חברי לקהילה היו מעונינים שכן תיהיה איזו הודעה על אופי החדר כדי שלמי שלא מתאים שלא יכנס חשבתי שהבלוג נותן פתרון לזה ולזה הוא נועד לא העלתי על דעתי שאתר כמו תפוז מפלה לרעה בתך שלא קהילה שלמה

למעלה