אתם מבשלים לעצמכם?

StasAshdod

New member
dude

i love making my own food, but living in the dorms makes it virtually impossible. so this past weekend when i went back home, with all the coking i could have opened a restaurant. my favorite was the salmon and the oriental rice. Btw you are eating real oriental rice unless it's sticky, if it's not sticky then its not oriental rice. made it all with some special herbs (its a secret) in addition to that added some tuscan basil, a hinge of oil and fresh sqeezed lemon.Some Chooped celery and onion with almonds. Delicious.

Emc2

New member
what the fcuk is oriental

אנגלית.... שפה שנעוצה עמוק בשורשים אימפרייאלים. אין מקום כזה האוריינט. אין.לא היה ולא יהיה. לקרוא לכל מקום מזרחית מטורקיה ועד לסין האוריינט זאת לא שיטה. בהתאם, אין כזה דבר אורז אוריינטלי. כל מדינה בחלק המזרחי של העולם הזה עושה את האורז שלה בצורה אחרת. אורז דביק אוכלים בדרום מזרח אסיה בעיקר, היכן שסכו"ם אינו נהוג בחלקים מסויימים של אזורי הכפר והתאם האורז משמש כתחליף לחם ולכן עליו להיות דביק, כך שהאוכל יוכל לחפונו בידיו. ואני די בטוח שאין מתכון לאורז אוריינטלי עם בסיליקום מתוק (טוסקני לצורך העניין). בכל מקרה, כל עוד זה טיעם, בתאכון.

StasAshdod

New member
if u want to be nitty and griddy about it

i believe it would be Japan in specific. And i'm Terribly SOOORRRYYYYYYY for not complying to you English vocabulary standards.

Emc2

New member
אם יש משהו שלמדתי באוניברסיטה

זה לבשל. בממוצע אני מניח אני מבשל כמעט שעה ביום, שזה לא כולל ניסויים שאני עושה בעיקר בסופי שבוע (אפיית לחמים, קינוחים למיניהם, רטבים וכו) וקריאת ספרות, אבל זה מתקזז כי בדרך כלל אני מבשל לחברים. בשנה הראשונה שעוד היה זמן ואנשים במעונות התלהבו מהאוכל פתחתי קורס ל"איך לאכול טוב באוניברסיטה בלי לבשל יותר מדי". דווקא הצליח לא רע, רק שכמה אנשים היו בלי חוש בישול כלשהוא, ובאיזשהוא שלב נמאס היה לשכנים להריח אורז שרוף, אז ירדתי מהנושא, מה גם שרוב האנשים חשבו שרבע שעה זה כבר היה "יותר מדי". הכל טרי, שזה אומר, הכל.אני פשוט לא מסוגל לאכול שום דבר שיוצא מקופסה. קשה לי מאוד להכניס משהו לפה שאני לא יודע מהיכן הוא בא, או אילו Es הוא מכיל. רטבים למיניהם אני מכין תמיד לבד (לסלטים, ממרחים מסוימים כמו פסטו או ממרח זיתים, יוגורטים מטובלים). אחרי כל טיול בחלק זה או אחר של העולם אני נוהג לקנות מצרכים מקומיים וכמה ספרי בישול כדי לנסות את העניין בבית. אחרי כמה פעמים מתחילים לשנות את זה לגוון יותר "אירופאי" (כי אף אחד פה לא באמת מסוגל לאכול אוכל אסייאתי אותנתי). אני פשוט לא מסוגל לאכול שום דבר שיוצא מקופסה. לאחרונה אני חוטא עם אוכל אינדונזי ווריאציות של בראוניס :) נגיד יום שבת הייתה ארוחת ערב גדולה עם 6 אנשים והתפריט כלל: מרק דלעת עם שמנת + סלט ארוגולה עם גבינת עיזים ברוטב דבש וחרדל פסטה עם רוטב עגבניות ופירות ים סורבט מלון עוגת שוקולד עם גלידה (מתכונים יש לכל דורש) טעים.

MissCunningham

New member
אנחנו כבר מנחשים את הוריאציות השונות

של הבראוניז שלך....... ממ.. הכל נשמע טעים ואתה צריך לבשל לי בהזדמנות.

AngeIDust

New member
רק דברים בסיסיים

אין לי מטבח מספיק גדול בשביל לעשות ניסויים בבישולים (וגם אין מדיח שינקה את הכלים אח"כ) אני מכינה רק אורז, פסטה, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה. חוצמזה שהאוכל הקפוא פה נפלא, ותמיד יותר קל לחמם משהו או פשוט ללכת לאכול בחוץ (כן, אסור שיהיו לי ילדים). ואיך את יכולה לאהוב ג'ינג'ר? יש לזה טעם של סבון!

MissCunningham

New member
אני עוברת לדירה שלי ביום שני

אתם רוצים להגיד לי שזה יהיה מוגזם לבקש מאמא לבשל לי ולהביא לי הביתה? ז"א או זה, או שאני אצטרך ללמוד לבשל בעצמי? THE HORROR!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה