אתם מבשלים לעצמכם?

AnnabeI Lee

New member
אתם מבשלים לעצמכם?../images/Emo71.gif

יש בבית שלי כל כך הרבה אוכל טוב שאפשר להכין ממנו דברים טובים. אתמול הכנתי מרק דלורית עם תירס, פטריות ותבלינים והוא היה כל כך מחמם וטעים. אכלתי אותו עם חצי בייגל מרוח בגבינת סויה מצויינת ובזיליקום. היום שידרגתי בוריטו- הכנתי אורז (עם תירס) ושעועית (ברוטב ממין מרק שעועית כזה) ,טיגנתי פטריות ובצל עם אורגנו והוספתי עגבניה וגואקמולי עטפתי את הכל בטורטיה מחוממת מעט- ויצא ממש ממש טעים. יאמ יאמ. בכלל יש עכשיו בבית כל מיני דברים טעימים. אפרסקים בסירופ, עוגיות ג'ינגר עם קרם באמצע (כמו אוריאוס רק כתומות ובטעם ג'ינג'ר- וטבעוניות
) ובאופן כללי, הכל בריא, מזין וטבעוני לחלוטין!

I3lackM

New member
בדר"כ כן

אבל בשוע אמא הייתה פה ובישלה לי :] אתמול בערב אכלתי: http://img300.imageshack.us/img300/9440/1001312iz2.jpg

kit k@t

New member
אני משתדלת לבשל לפחות 4 ימים בשבוע...

לפעמים לא יוצא כל כך, כי עובדים ועסוקים... אני מכינה הרבה דברים, אבל הם ממש לא טבעוניים. היום למשל אכלנו פסטה עם חמאה וגבינה צהובה (אני הוספתי רוטב סויה). בדרך כלל הארוחות שלי כוללות גם בשר כלשהו. מחר אני מכינה קציצות ופירה! קאט

kit k@t

New member
כל בן אדם שאני מכירה והיה על הדיאטה הזו

איבד משקל בצורה קיצונית ונהיה חולה תוך חודש ככה. קאט

kit k@t

New member
בהצלחה

כל עוד אתה בסדר אם זה אז סבבה. רק תשים לב שהכל באמת בסדר. קאט

ציקהלה

New member
כל מה שאומרים לך אתה הולך לנסות על עצמך?

מוטו טוב. אפשר לנסות עלייך מספר דברים? אתה יודע כמה מחלות יש בבשר לא מבושל?

AngeIDust

New member
אוי אוי אוי

אתה יכול להתעורר עם תולעת באורך 8 מטר שחיה אצלך במעיים. דג ובשר לא מבושלים זה חוות גידול לכל מיני יצורים קטנים שלא בא לך לאמץ

AnnabeI Lee

New member
?!. אמרי לבני האדם שאת מכירה שלא אמורים לאכול

בשר נא. חמשת האנשים שאני מכירה שניסו את זה מתקיימים על זה כבר שנה וחצי- שנתיים וכולם נראים בריאים יותר. איך יש הבדל אם אוכלים דברים כשהם לא מבושלים או כן מבושלים?! אם כבר בדברים לא מבושלים יש הרבה יותר מרכיבים תזונתיים כי אף אחד מהם לא מתפרק (או עובר דנטורציה) בבישול.

kit k@t

New member
אני נתתי עצה כנה,

וחסרת אינטרסים, למישהו ששאל אותי למה. ומה שאמרתי לו הוא נכון ב100% בקשר לאנשים שאני מכירה. קאט

למעלה