אתם מבינים בחלומות?

אתם מבינים בחלומות?

חלמתי על שתי האהבות הגדולות של חיי.. חלום מקסים.. חלום שהשאיר חיוך.. חלום שמלווה אותי כל היום בהרגשה של געגוע מצד אחד אבל מלא שימחה מצד שני.. .. .. .. מי יהיה לי יוסף או יוספה פותר/ת החלומות?

ערו

New member
../images/Emo197.gif

בן אדם חולם דברים שמטרידים אותו.. על דברים שהוא חושב עליהם במשך היום.. ואז הם מופיעים בלילה........... לא אטריד אותך...שלא תחלמי עליי..

גל ים..

New member
ערו אתה צודק וגם קצת הוטעית...

רבים סוברים שאכן מה שאנחנו מתעסקים ועוסקים במשך היום אכן אנחנו חולמים עליו בלילה,אך יש לפעמים שאנחנו מקבלים מסרים בחלומות שאנחנו לא מודעים אליהם. למשל יש ספרים וגם סמלים בחלומות שהם עם משמעות חזקה. וכמובן יש את אלו שפשוט חולמים ומתעופפים לעולם הדמיון ואין להם שום קשר לנושא מסרים. בעיקרון חלום נולד מהרבה מצבים וחלק אומרים שפשוט הנשמה עולה למעלה גבוה על מנת לחפש מסרים בעולמות אחרים כדי לעזור לבני האדם למטה. ולכן מאוד ממליצים ללכת לישון מוקדם כדי שהנשמה תוכל לטייל לה בנחת מבלי שתופרע,איך יודעים מה הכוונה לנשמה פשוט מאוד. כשאנחנו קמים בבהלה אזיי יש קפיצה כזאת בין לבין,ואז זה אומר שהנשמה פשוט לא חזרה לעצמה והפרענו לה. מסובך בלגן מצטערת,קשה להסביר על גביי פורום דברים כאלו.

גל ים..

New member
זה אומר דבר אחד קטן..

שאת מתחברת שנית לאהבה ומצפה ומחכה שהאהבה תחזור אל חייך,קשה לך להתנתק מהעבר ובעיקר את מנסה לעשות השוואות על העבר למול העתיד. אמרת את הכל שתיי אהבות גדולות של חייך,איני יודעת מה הסטטוס שלך היום,אך אין ספק שהגעגועים מחזירים אותך אחורה.. האם זה טוב?? העבר הוא לימוד אל ההווה ויציאה חדשה אל העתיד.. מה עוד ראית בחלומך האם ראית חיוך ציורים סמלים? וכן אני קצת מבינה בחלומות ומסרים..

למעלה