אתם לא תאמינו

cwazi

New member
אתם לא תאמינו

אתמול ישבתי לתומי בבית מרזח בעיר הקודש עם חבר, ישבנו על הכיסאות הגבוהים של הבאר והנחתי את התיק מתחתי. בערך חצי שעה אחר כך ניסיתי להוציע טישו מהתיק ונוכחתי לדעת שהוא פשוט לא שם, עכשיו מה הקשר לפורום אז מלבד ארנק ומפתחות ושאר הדברים הסטנדרטים היה שם שני (או שמה שתי) דיסקים יקרים מאוד לליבי שהוזמנו במיוחד מארה"ב magma-mdk thinking plague-in extremis שוב למה זה נוגע לכם אני לא יודע, אבל רציתי לשתף מביני עניין

בעסה

בתור אחד שגנבו לו בטיול תיק עם מצלמה, כרטיס טיסה, דיסקמן, ו30 דיסקים מקוריים (כן, גם מאגמה, סופט מאשין, גונג, קרלה בליי ואי-סי אמים, לארד פרי וקראוט ודיסקים שהם אאו"פ וכ"ו וכ"ו וכ"ו
) אני יכול להגיד לך שמתגברים על הכל.
(כל הדיסקים האלה היו ה30 דיסקים לאי בודד של אותה תקופה
)

meandmeandme

New member
זה נראה לי הפחד הכי גדול שלי

כמעט כל פעם שאני נוסע לאנשהו אני לוקח איתי דיסקים, אני שם את כולם בתיק אחד ואני שומר על התיק הזה כמו על החיים שלי. אם אי פעם יגנבו לי אותו אני לא יודע מה אני יעשה (אני לא צורב דיסקים ולא מוריד אלבומים מהאינטרנט וגם אין לי ממש עבודה שאני יכול להשיג הרבה כסף לקנות בחזרה). אז בכל מקרה, תנחומי האין סופיים.

הההממ גם אני הייתי עושה את זה

(היה לי קייס של 50 CD שהיה מלא תמיד, עד שפעם אחת (למזלי הייתי חולה) משפחה יצאה לטיול ופרצו לנו לאוטו ורוקנו אותו, גנבו לאחיות שלי לא מעט דיסקים, ומאז החלטתי לצרוב לכ מה שאני לוקח, כן זה עולה שקל נוסף לכל דיסק אבל זה שווה את זה... וחוקי.... ותנחומי הכנים...

RamiSun

New member
מעצבן,

נשמע סיפור מתסכל מאוד, תתנחמי בזה שאת יכולה לתאר לעצמך את הפרצוף של הגנב, ברגע שהוא ישים את הדיסק וישמע את קולה של דברה פרי....

עמית ע

New member
צרת רבים - נח

פרצו לי לאוטו ביפו וגנבו נגן דיסקים לרכב שתמך בקריאת דיסקים בפורמט MP3 - הדיסק שהיה בפנים היה דיסק עם 6 אלבומים של רוי הארפר, אחד של קאן ואוסף של טרי ריילי.

יצאת בזול

את אם-די-קיי אפשר להשיג בארץ (קצת אחרת, למשל). כנ"ל גם את ת'ינקינג פלייג. אתה יכול גם לצרוב מחברי הפורום. בכל אופן, יש דברים הרבה יותר גרועים.

dpascal2

New member
כל מה שנשאר לך כרגע לעשות,,,

זה להתפלל ש In Extremis יתקע לגנב ב-CD יחד עם כפתור ה-Repeat, בכל מיקרה,למרות שלדיסקים יש תמיד איזו משמעות מעבר לכסף,,,שאלה יהיו צרותיך, אגב, אני ירושלמי ואני מבטיח שאם אראה Peugeot 205 GTI עם ניאונים סגולים בתחתית ודיסק של בית"ר על המראה מנגנת "In Extremis" אזעיק משטרה,

cut2

New member
ממתי פז'ו 205 זה אוטו של ערסים?

כנראה שהסטנדרטים בירושלים הם אחרים. בכל אופן, גם אני מצרף עצמי לרשימת המנחמים (למרות שלדעתי מאגמה תהוה את האיום העיקרי עבורו).

בירושלים אם אתה רואה פז'ו 205 או

סוברו לבנה מתקרבת אליך תברח.. זה או - א. ערסים שיפוצצו אותך מכות ב. מכונית תופת ג. דוסים שיזרקו עליך חיתולים... חיים קשים יש לנו בבירה...

dimfo

New member
מהסיבה הזאת בדיוק

אני לא מוציא איתי מהבית דיסקים מקוריים לנסיעות או טיולים, או בכלל. לא חבל על הכאב לב במקרה של גנבה? לא חבל על הבלאי העצום שנגרם לדיסק בתוך שמיעות ספורות בנגן של הרכב או בדיסקמן בזמן נסיעה? ולכן הפתרון: קייס של עותקים צרובים של כל הדיסקים המקורים, וככה לא אכפת לי אם נאבד אחד או שאחד אחר נשרט, או שרחמנא ניצלן יגנב כל הקייס כולו (יהיה לי אכפת). זאת נקודה למחשבה בעייני.

emmily plays

New member
הממ אוף..

לי אבד (לא יודעת מתי ואיך והיכן) אלבום מופת ששמו בעברית "קרוב לקצה" של להקת "כן" (חי חי). אוףףףף... שמתי לב לזה במקרה כשפתחתי את הקופסה כדי לשים אותו במערכת והיא היתה ריקה והוא גם לא היה בקייס ולא במחשב. חיפשתי וחיפשתי.. ו"קרוב לקצה" אין. בדיוק בשבוע שקניתי את "רילייר". אז אני אמורה להבין מזה שאמורים להיות לי רק 2 דיסקים של "יס" בו זמנית? כי אם ככה אנלא קונה עוד 1 כדי לא לאבד חלילה וחס את "שביר"...

cut2

New member
תקני שוב

את 'קרוב לקצה' ותעיפי את 'שביר' לכל הרוחות

RamiSun

New member
תעבדי על הגורל

תיקני את סיפורים מאוקיינוסים ממופים חחח..אלבום כפול.

למעלה