אתם לא תאמינו

didie5

New member
אתם לא תאמינו

תודה לכולכם על העצות הנהדרות. אתמול התכוונתי לדבר עם ידיד שלי ולספר לו על מה שאני מרגישה כלפי חבר שלו, אבל הוא הפתיע אותי בנשיקה. והכי מוזר זה שנהנתי מהנשיקה... עכשיו אני בכלל מבולבלת

didie5

New member
אופס

התבלבלתי בפורום- טעויות של מתחילים, אבל תודה בכל זאת

didie5

New member
כן, אבל...

אני לא רוצה לפגוע באף אחד מהם. אני מאוד אוהבת את שניהם ואני לא רוצה לבחור ביניהם ושהשני יפגע.

Alex33

New member
תעשי את זה עדין, חברי, אבל..ישיר ..

אבל רק לאחר שהחלטת בעצמך מה את רוצה. נכון שאפשר לאהוב יותר מאחד...בעולם האידיאלי , לפעמים ,תלוי באנשים המעורבים ובנסיבות,גם בפועל.. . לרוב, מעשית, בעיקר שצעירים ו"חמים" , מישהו יפגע... יש גם דרך "חכמה" וארוכה יותר.. לתת לדברים להתגלגל כאילו מעצמם, אבל בהדרגה באמצעות רמזים ושפת גוף לכוון בעדינות לפתרון שאת רוצה...ואם תעשי את זה נכון-אבל זה דורש נסיון ובטחון עצמי-, הוא
עוד יחשוב שההחלטה הייתה שלו..
.. ושתגיעי לים...אנחנו פה

soso_sami

New member
אלכס מצטער... לא התאפקתי. אתה?!?!?

אתה מדבר???? הרי כולנו פה "שרופים ומשובשים" כמעט כולנו מחזיקים בשתי אהבות ורק אחת מהן היא לעולמים ולא משנה מה יעשה הצד השני כמה יכעס כמה ירגז כמה פעמים יעצור את נשימתו וירגע ולא יזוז ולא יגיב אלינו וכמה פעמים יכה בנו כמעט ללא רחם אנחנו...שלו. הים תמיד מנצח ומי מאיתנו לא עמד בשלב זה או אחר בפני הדילמה "לבחור" בין אהבה זו לאחרת ומי מאיתנו לא ניסה ולא מנסה לצעוד בשביל הצר והמתפשר בין אהבה זו לאהבה זו. לא תמיד מהכר, לעיתים זה סתם מתוך המצפון ויסוריו. למשל אני זוכר סיפור על בעל טרי שהגיע עם אישתו לבקר את המאהב וחבריו ועת עלתה הרוח וכולם יצאו לים עמד עוד דקות אחדות "נקרע" בין מחויבותו החדשה לאישתו הטריה ובין אהבת נעוריו לכרבולות המתהוות ומי ניצח??? התזכור? הרי הסירה כמו מאהבת שאינה מזדקנת תמיד מושכת ותמיד מפנקת. והנה אפשר לאחוז גם בזו וגם בזו...צריך רק למצוא את השביל

Alex33

New member
SAMI..הבחורה לא דברה על הים...

רק על אנשים.. זה מזכיר לי סיפור אמיתי , שחבר מספר אותו עלי , אני כמעט שכחתי.. זה היה לפני כ15 שנה, הוא ואני בכניסה לאילת הכביש הערבה, במכונית ה FIAT UNO הקטנה העמוסה 2 גלשנים , תרנים ומפרשים ; עדיין בוקר וקצת עייפים מהדרך הארוכה , 4 שעות בדרך שהחלה ב 5 בבוקר במועדון הדולפינריום , הכדי להספיק עוד בוקר של גלישה בסוף השבוע הקצר. כבר בתוך העיר ,עוד מעט נגיע לחוף אלמוג, לחוף ולמלון ליד, נפרק את הציוד ונכנס לגלוש ללא שהות.. בנסיעה האיטית בין שני רמזורים יהודה מפנה תשומת ליבי ומצביע ימינה על חתיכה בלונדינית תמירה עם שיער ארוך, "גויה" סקנדינביט שזופת רגליים בלבוש מינימלי ושיער פזור בלונדיני ,כמעט לבן ...חולפת לא יותר מ3 מטר על המדרכה לידנו.." תראה..תראה.." המילים נתקעות..גם אין בהן צורך.. אני מביט ועונה לו בהתלהבות ובמלוא הרצינות... " נכון... לפי זוית השיער המתנופף שלה..יש פה לפחות 15 קשר צפונית..בחוף אלמוג בטח 5 קשר יותר" הוא פרץ בצחוק היסטרי ולקח לי דקה ארוכה להבין מה פה בכלל מצחיק.. שהרי שנינו, גולשים שרופים, 4 שעות בדרך לאילת, מה המתנה היפה ביותר לקבל..מיד בכניסה לעיר...רוח צפונית יפה , לא ?? אז זה בקשר לאהבות אחרות..פחות גשמיות. ונכון, לנו בים יש יותר..אהבות. אבל אנחנו לא אשמים , הים ולגולשים גם הרוח, מזמינות אז זה על עצמן
..

didie5

New member
מה שקורה זה

שאני לא בטוחה מה אני רוצה. או יותר נכון מי אני רוצה

Alex33

New member
זה אותו מצב, במילים אחרות...

אם נפשיט את ה"מצב" מהמילים היפות והכלליות , המצב "פשוט"..( OK לא כל כך..) את יודעת מה את רוצה... אהבה ( כמו כולנו , אגב..) והרבה,ואת רוצה שדברים יקרו לך..וגברים..את רק לא רוצה , או לפחות לא נעים לך שזה לא אותו דבר.., שחברים שלך יפגעו מזה , וודאי לא על ידך... הדבר הכי לא נכון לעשות כשלא יודעים מה להחליט וגם נמצאים בלחץ ..זה להחליט בכל זאת ולעשות מעשה.. ; אז מה לעשות כשאין החלטה..? הצעה אפשרית: לפרק זמן מוגבל ולא ארוך..אל תתחייבי לאף אחד מהם מעבר למצב הנוכחי,אל "תשרפי" גשרים, אל תצהירי כוונות,פשוט "תמשכי זמן" בעדינות ובחוכמה ותתרכזי בלקלוט ולספוג מה שהלב והגוף שלך ( לא שלהם !!..)משדר לך כשאת עם כל אחד מהם וגם קצת אחר כך.. אחר כך תנסי לעבד את ה"מסרים" האלה לתמונה כוללת , בתוכה כניראה תהיה גם התשובה לבעיה.. זהו מצב בעייתי ולא יציב לכולם על כן אל תמשכי אותו זמן רב.. בדרך אינטואיטיבית הדרגתית זו ההחלטה מי בין השניים תהיה בהירה "ומתאימה" יותר לעולמך מהחלטה אימפולסיבית מיידית.. זו חייבת להיות החלטה שלך, אל תתני לנסיבות מלחיצות רגעיות למשוך אותך למעשה ... זה לא פשוט באהבה
, כולנו טועים פה ושם
,אבל זה עולה לנו ב"בריאות"
ועל כן צריך להשתדל להמעיט בטעויות... יש גם קאע של ים בסיפור הזה ..??

zerez

New member
מסכים עם כל מילה שאלכס כתב

בדר"כ קשה לשקול רגשות, את מי אני יותר אוהבת ? ... לא תימצאי תשובה. תנסי לקחת בחשבון דברים יותר "מוחשיים" כמו תחביבים משותפים, סוגי בילוי משותפים ואפילו מרחק פיזי וקשר עם ההורים - לא סתם יש המון בדיחות על החותנת. אם תעשי את ההחלטה הנכונה ותטפחי אותה האהבה תפרח מעצמה. רואה - טעית בפורום אבל קיבלת עצות טובות בהצלחה.

למעלה