אתם לא תאמינו

meirav1

New member
אתם לא תאמינו

הלילה ראיתי פרקים של הכי גאים מתחילת העונה והתחלתי לחשוב בן הרי נשא איידס ואני לא חושבת דיברו על אייך הוא קיבל את זה ומתיי והוא היה עם ברייאן לפני שנתיים אז יש סיכוי ?

גם אני שאלתי את זה...

ואני לא חושבת שאף אחד ענה... ואם אני לא טועה בן היה נשא איידס ששכב עם בריי

מור 007

New member
אבל הוא שם קונדום נכון?

וד"א מישהו יודע איך עושים שתמונה תהיה רקע על המסך?

BlueyedQT

New member
כן.. את לוחצ על המקש הימני בדף הראש

י של המסך.. ואז מאפיינים-שולחן עבודה-ואז עיון...

maayan15

New member
אם תזכרו בעונה הקודמת....

בפרקים הראשונים מלאני מבקשת מבריאן לעשות ביטוח חיים למקרה שהוא ימות... (כן, נחמדה...), ואז.. בן הדברים שעלולים לקרות לו היא גם אומרת איידס- הוא אומר שהוא נבדק ושאין לו.... וזה היה הרבה אחרי בן.. אז כדי להרגיע- 100% אין לו איידס (בינתיים) ולא יעשו לו איידס... כי אז הסידרה תהפוך למעקב אחרי התמודדת ההומואים וחבריהם עם איידס וזה יהיה טיפשי, מטומטם והורס לחלוטין!... נחזור לבן-בריאן.. מן הסתם- כנראה שהם השתמשו בקונדום.... יכול להיות שבריאן ידע שבן נשא ויכול להיות שלא (ולא נראה לי שבן הטיפוס שיסתיר דבר כזה...)... הם השתמשו בקונדום... חוץ מזה... בריאן אקטיבי.... מכאן שכנרה שהם שכבו- הוא זיין את בן ולא ההפך ואז כל עוד הזרע של בן (נתחיל בקטע משייעור חינוך-מיני...) לא נכנס לגופו של בריאן... אין צרה.... למזלנו ולמזלם של כל ההומואים בפיטסבורג....

birka

New member
../images/Emo58.gif אממממ

יכול להיות שהיה כבר את הפרק הזה... ולא ראיתי אבל בן קיבל איידס מחבר שלו 5 שנים לפני שהוא פגש את מייקל ו..... היה את הפרק ההוא על זה שבראיין קיבל את הפרס על גיבור הקהילה... וסופר ההוא... זה שטד העריץ השתתף באורגיות נטולות קונדומים- בקיצוררררררררררר שם הם דיברו על זה שהם תמיד עושים את זה עם קונדום :+)

למעלה