אתם לא תאמינו...

אתם לא תאמינו...

שלום קוראים נלהבים! אתמול הלכתי להופעת "פרינג´" בבית ציוני אמריקה בת"א. "פרינג´" זה סוג של תאטרון המלווה בריקודים שירה ומשחק. זה מאוד מעניין ומרגש כי הבמה מאוד קרובה לקהל וההצגה מאוד מרתקת ואינטנסיבית. אחת הסיבות שהלכתי להצגה היא מתי אטלס (אלי מרקו) שמשחק שם. הוא שיחק מאוד יפה, הוא מתפשט שם ונשאר רק עם מכנסי עור קטנטנות... אבל באמת הצגה משובחת והוא שחקן נפלא. בכל מקרה, כשיצאתי מההצגה לאולם הכניסה, היו שם "אתי" ו"רונה", מעשנות. הן היו בהצגה ובטח חיכו לאלי לספר לו מה דעתם. אני כמובן הגבתי בהגיוניות והתחלתי להצביע לעברם ולצחקק. בכל מקרה הן נראו נפלא, אך לא ניגשתי, מכיוון שלא היה לי מה לומר וגם לא היה לי נעים (מגיע להם ערב חופשי, לא?!) אז זהו! ההצגה מומלצת!

את אולי לא תביני , אבל.............

בשיא הרצינות , אני אומרת לך שעשית בשכל שחלא ניגשת אליהם. מגיע להם קצת חופש ממעריצים ולדעתי לא צריך להציק להם כשהם יוצאים לבלות , כי בכל זאת הם גם בני אדם כמו כולנו. מי שלא מסכימ\ה איתי שי\תגיב.

מסכימה איתך..

אני למשל ראיתי את דניאלה וירצר בדיזינגוף סנטר , היא הייתה מחובקת עם איזה אחד.. ולא ניגשתי אליה לא היה לי נעים להפריע... בכל זאת היא באה לבלות..אז רק הסתכלתי אליה בזמן שהיא עלתה בממדרגות הנעות.. ובנתיים צלצלתי לחברות שלי ואמרתי להם- " יו אני רואה עכשיו את דניאלה וירצר במדרגות הנעות" ככה איזה שבעים שיחות..

Rotem999

New member
לדעתי...

זה לא נורא ללכת בנימוס ולבקש חתימה או משהו כזה... זאת אומרת, לא להטריד אותם יותר מידי אבל אפשר לבקש, לא נראה לי שזה יפריע להם עד כדי כך...

ואולי בכלל...

זה קצת נחמד כשבאים ומבקשים ממך חתימה, לא? ואפילו אם זה מדי יום - יש בזה תחושת גאווה (אולי גם התנשאות), אבל זה נותן לך תחושה טובה. מן הצד השני, כשמישהו מבקש ממך חתימה, זה לא אומר שהוא מעריך אותך אלא שהוא מעריץ אותך, דבר שעלול לגרום לך לתחושות של מסחור וכמובן יורידו מהערך שלך. הרי רבים מאיתנו מבקשים חתימות "סתם בשביל הקטע", וזה עלול להעליב. אבל כשמבקשים ממך חתימה - אתה לא חושב על הדברים האלו בכלל...

זה כן מפריע- כי תראה משהו -

אני מאד מאד אוהבת את סופי (טוב, זה כולם פה יודעים) ואני מעריה אותה עד לשמיים ומאד מפריע לי לראות בן אדם שאני כה אוהבת מעשן! אכפת לי מסופי בצורה גדולה ביותר ואני לא רוצה וזה לא נעים לי לראות אותה מעשנת וככה מכניסה לעצמה רעלים לגוף היפה שלה. אני לא אוהבת לדעת שהיא הורסת לעצמה את הבריאות, זה די כואב לי לחשוב על זה. יש לה ילדה וכל זה...וזה לא דוגמא וזה ממש חבל שיש הורים מעשנים בבית. ובכלל, זה לא מתאים לסופי לעשן, היא נראת כמו אחת שלא תגע בסגריות. זה מאד מפריע לי וחבל לי לראות אותה ככה מעשנת, באמת. אני לא כ"כ מבינה אותה ..... אני מקווה מאד שתפסיק.

תראי....

עם כל הלחץ בעבודה בטח קשה לה.... וחוץ מזה עכשיו יש לך חומר חדש לכתוב לה במכתבים, סטייל: החיים יפים יותר, ללא עישון" - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

לרותם!

מזה לחץ? נו באמת...הרי הסדרה כבר נגמרה .... אז אין שום לחץ, וחוץ מזה אנשים חכמים לא מעשנים וכשהם בלחץ יש להם דרכים אחרות להתמודד עם זה. לא כל מי שבלחץ כבר מעשן, איזה שטות. אני לא ממש אכתוב לה על "עישון מזיק לבריאות" מי אני שאגיד לה מה לעשות אני יכולה להציע לה את דעתי, אבל אני לא רוצה ואוהבת לראות שהיא פודעת בעצמה. אנשים שאני אוהבת אני לא רוצה לראות אותם מעשנים, ואני נגד זה בכל מקרה.

You Go Girl

צודקת. אין מה להגיד, עישון זה רע, אני איתך. אבל מה לעשות לא כולם חזקים ויכולים לעמוד בלחצים, אז נכון זאת לא הדרך, אבל בכל זאת...נקווה שיום אחד גם היא תפסיק, יחד עם העולם כולו
אוטופיה... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

מה לעשות.....חיים קשים....

לא הכל פייר בחיים ואת ואני לא מכירות את סופי אבל זה רע מאד שהיא מעשנת ואני די בבאסה מזה! אוף, וכאילו שאן אני אגיד לה משהו היא תפסיק, הוולאי אבל...זה ממש לא יצליח. חבל. שתתמכר למסטיק - זה יותר בריא! אכפת לי ממנה וזה קשה.

לא מזיק לנסות

מקסימום, אחר כך תראי בעיתונים את סופי אומרת שמעריצים טובי לב, ממליצים להפסיק לעשן.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

"אני יכולה לנסות"

חחח (מתה על המשפט הזה!) כן, אני יכולה לנסות אבל אני בספק אם יצא משהו - אבל שווה. במכתב הבא שלי לסופי אני אגיד לה את דעתי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

את יכולה לנסות ואת צריכה לנסות. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה