אתם לא תאמינו

אתם לא תאמינו ../images/Emo88.gif

ה ת פ ט ר ת י
ת'אמת? זה לא ממש ממש שמח כמו שחשבתי שיהיה.... זה עצוב...אני אפילו לא מבינה כולם בוכים כאן (חוץ מכמה שנהנים מהעניין). אני גם בוכה....עצוב לי לעזוב אנשים נחמדים (בחלקם) אך עם מנהלת כמו שיש לי....העדפתי לעשות את הצעד הזה.... היות ואני מוערכת בחברה (לפחות זה...אצל הגדולים יותר) קיבלתי גם מכתב פיטורים (בשביל אבטלה) קיבלתי גם מכתב המלצה (כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן) קיבלתי במקום 30 יום הודעה מראש....לשבת חודש בבית ולקבל על זה משכורת (וואלה יצאו איתי יפה) וכמובן את הפיצויים המגיעים לי: שלוש וחצי שנים לא הולך סתם ככה.... זהו....ממחר אני לא כאן (זאת אומרת כאן בעבודה כי אני עדיין בעבודה סוגרת קצוות) מחר אלך לי קצת לטייל אהיה קצת עצובה במקום מסויים בימים הקרובים אפילו לא יודעת למה אני זולגת כשכותבת זאת.... אלך לחתום קצת בלשכה....אני צריכה לנוח ואחשוב מה אני רוצה ויכולה לעשות. יאללה חבר'ה....פנויה להצעות

../images/Emo50.gif שוש'קה!

אין לי הרבה הצעות. 'צטערת... אבל ברגעים שיהיה לך קצת עצוב, אני מציעה לך לדפדף לאחור ולקרוא הודעות עצבניות שכתבת; על עבודה בשעות מטורפות, על ימי שישי ועל עוד כל מיני כאלה. ואולי אז העצב קצת יקטן... בכל מקרה, מקווה שתהני מהחופש שקיבלת. בינינו, מה רע לשבת בבית או לטייל בקניון ולקבל על זה
?
ו-
(זה כי 'געגעתי המונתלאפים!!!) יופי.

יפעת*

New member
../images/Emo57.gifבהצלחה

כל הכבוד שעשית את הצעד, מקווה שתמצאי מקום שיהיה לך טוב בו

המון ../images/Emo50.gif

אני יודעת שכבר הרבה זמן לא חיבבת את מקום העבודה אז שמחה בשבילך שעשית את הצעד עכשיו מקווה שתמצאי את מה שיעשה לך טוב בהצלחה

אההה יא'קופה ../images/Emo3.gif

קודם כל תהני לך מהחופש, ולכי לחתום אבטלה. יש לך איזה 3 חודשים כאלו של כיף
חוץ מזה, מקווה שתמצאי מהר מאוד עבודה אחרת, מהנה יותר

nony4

New member
בהחלט צעד אמיץ ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שתהני מעט מהאבטלה, תנוחי, תנקי את הראש וכמובן שתמצאי משהו שאת אוהבת / נהנת/ מסופקת. בהצלחה יקירתי

המן המון בהצלחה

תנוחי קצת בבית ומאחלת לך שתמצאי עבודה שווה יותר שיהיה חשק לקום בבוקר וללכת לעבודה ב ה צ ל ח ה

new sol

New member
שיהיה בהצלחה רבה../images/Emo57.gif

דלת נסגרת נפתחות 100 למרות שאני בדעה שלא מתפטרים עד שלא מוצאים משהו חדש...

מזל טוב יקירה ../images/Emo24.gif

מי כמוני יודעת סבל מהבוסית מהו...
שמחה בשמחתך, העבודה הטובה היותר מחכה בפתח שיהיה הכי בהצלחה שאפשר אני איתך

../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

|הדגשכל הכבוד לך על האומץ לקום וללכת מאחלת לך הצלחה בכל עבודה אחרת שתמצאי.

מיכאל444

New member
לא מאמין

בדיוק תכננתי חופשה
סתאאםם.... נצלי את הזמן למנוחה, והצלחה בהמשך.

החורזת**

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

למרות שאני מאמינה שצריך ללכת אחר נטיות הלב וכשלא טוב במקום עבודה יש לחפש אחר, במיוחד כי כשנסגרת דלת - נפתחת אחרת ולרוב טובה יותר, אז למרות זאת אני לא הייתי מעיזה לעשות צעד כזה כי אני מהפחדנים, לא אעז להתפטר לפני שיהיה לי ביד ג'וב אחר. לכן אני ממש מעריצה אותך על ההחלטה ועל הנחישות. מאחלת לך שתהני מהחופשה ו
בדרכך בעתיד. כל טוב,

שאפו, על האומץ

במצב הכלכלי היום, כל אחד שפורש מעבודה, הוא ממש גיבור,בעיניי. אני למשל מדשדשת בעבודה בינונית ומטה , אבל, אין לי אומץ , רק לחשוב על התפטרות, פשוט אין לי.

מזל טוב ובהצלחה .

חבל שלא חיפשת בתקופה הזאת עבודה חלופית . גם אח שלי היה נימצא באותו מצב , ניראה לי שהוא גם עובד במקום עבודה יותר מ3 שנים , ואמר לי שרוצה לעזוב . אבל הוא לא יעזוב , עד שימצא משהו חלופי . פנויה להצעות ? אולי תקימי אתר אינטנרט ? עם איזה פורום אחד או שניים . טוב , סתם . תלוי מה המקצוע שלך . בהצלחה וזה . (היה לי עוד מה להוסיף)

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif יקרתי אני מאחלת לך ../images/Emo50.gif

בדרכך החדשה. לפעמים צריך לדעת לסגור דלת כדי שדלת חדשה וטובה יותר תפתח עבורך. מאחלת לך מכל ה
הצלחה בדרך החדשה.

למעלה