אתם לא תאמינו מה קרה לי!

the sofa city

New member
אתם לא תאמינו מה קרה לי!

תיכננתי כבר מהבוקר היום אני קונה 2 דיסקים של נירוונה! בסדר עד לפה הכול טוב... הלכתי לחנות חיפשתי חיפשתי אני לא מוצאת החביאו תדיסקים! מצאתי קניתי... עד לפה בסדר... הגעתי הביתה פתחתי את הדיסק החדש שלי ואני בטלפון ורצה לאמא שלי וצועקת: " אין דיסק!!! אין פה שום דיסק!!!" אמא שלי חזרה לחנות בחנות הם פתחו גם תדיסק השני וגם שם אין כלום!!!! אוף אוף אוף!!! זה לא פייר! עד שמצאתי אותם אין שם כלום חוצפה!!!! אבל אני יקנה אותם והפעם אני יבדוק בחנות אם הדיסק נמצא! איזה בעסה עד שקניתי ת'דיסקים הראשונים שלי של נירוונה!!!!!!!!!!!!!!!!

life style

New member
איזה חרא זה חחחח

תני לי לנחש קנית את... nevermind ואמממ... in utero נכון? שניהם דיסקים ממש טובים יש לי את שניהם

Hairspray Queen

New member
האאא?

אין לך דיסקים של נירוונה עדיין?.... טוב, לא חשוב... מה זאת אומרת ריק? דיסק אמיייתייי? איזה רמאים!

the sofa city

New member
לא אין לי...

עכשיו שיש לי כסף אני יכולה לקנות! ולא נוורמיד וין איוטרו.. (? ככה כותבים?) קניתי בלינצ' ועוד אחד שאין לי שמץ של מושג איך מבטאים את שמו... ירוק כזה עם שלד שיושב אני לא זוכרת איך קוראים לו... אה ועד היום היולדת שלי יהיו לי כמעט את כל הדיסקים של נירוונה! קונים לי מתנות! וגם קונים לי פוסטר שלהם!

made in china

New member
חחחחח ביש מזל../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif

קנית בטאואר רקורדס? הייתי שוחטת להם ת'צורה!!! אה, יש לי 100 ש"ח ואני מתלבטת איזה דיסק לקנות. יש לי 2 דיסקים של היהודים שאני רוצה ואיזה 4 של נירוונה... מעניין אותי.. איך המוכרים הגיבו כשהם ראו שאין דיסק? אם קנית בטאואר רקורדס, תחפשי בחנות הדיסקים שיש בלב אשדוד, אולי יש להם (ולהיפך)

the sofa city

New member
קניתי בסיטי!

עד שמצאתי!!! החביאו אותם!!!! לא מצאתי אני יקנה בשני...

דיסקים ריקים ? זה ממש לא בסדר.....

מה המוכרים אמרו שהם ראו שזה ריק ? זה ממש לא בסדר, וזו עוד לא חנות יד שנייה קטנה זה רשת גדולה, לדעתי זה ממש חוצפה ...

Runaway Train

New member
יוו אחותי איזה באסההה..

אני דיי הרבה בסיטי..:) ואני קונה בטאואר הרבה דיסקים.. וואי עכשיו שחושבים על זה זה רעיון מעולה לגנוב ככה דיסקים!!!!! פששש....סבבה בכל אופן...אתה נמצאת הרבה בסיטי? אולי ראיתי אותך? (אין מצב שזה יקרה הא...חח) אני יושבת שם בשולחנות לפעמים...של הבורגרראנץ' ודומינוס.. תמיד מעיפים אותנו משם :(

ב נ נ י

New member
וואי...

לא מוסרי לא מוסרי... וואי מסכנה...מעכשיו אני בודקת כל דיסק שאני קונה, אתם באים לאיזה חנות ככה, ורואים את כל הדיסקים פתוחים תדעו שהייתי שם, או אחד מהפורום הזה...חחח... וראסמי דרך איפה שמעת את כל השירים?! מעריצה טרייה?~!

the sofa city

New member
יכוליהיות שראינו אחת את השניה...

הייתה תקופה שהייתי הולכת כל שישי לסיטי לספסלים של הבורגרנץ'! אבל לא יודעת... אה ואם ראיתי אותי את לא תביני בכלל שזאת אני! אני לא ילדה בולטת שטח... אני שקטה כזאת בצד... אני לא ממש מדברת עם אנשים "חדשים"...

made in china

New member
בואו ניפגש, שלושתינו../images/Emo13.gif

אני מסתובבת הרבה בסיטי (כאילו יש עוד מקום שאפשר להסתובב בו..)

אאאאאאמממממ

כמה שזה חרא!!! יכול להיות שזה סימן שאת באמת צריכה ליקנות את נורמינד
יש שם את השירים הכי טובים שלהם!

the sofa city

New member
היום הלכתי לניו פארם וקניתי

בלינצ' ואין יוטרו והפעם הם היו שם! והמוכרת אומרת לי: "זה בשבילך?" אז אמרתי לה כן... אז היא אמרה לי: "אני ממש שמחה שיש עוד אנשים כאלו..!" חחחחחחחחחח נחמד!

MoshaniT

New member
בניו פארם?

קנית דיסקים של נירוונה בניו פארם? מוזר.... אני צריכה באמת לקנות את בליצ'....

life style

New member
../images/Emo93.gif

שיט... רשמתי בטעות בניק של אחותי... moshanit=life style

made in china

New member
תתחדששי!../images/Emo98.gif

לא ידעתי שמוכרים שם דיסקים... ד"א יש לי 100 ש"ח ואני מתלבטת איזה דיסק לקנות.. כרגע יש לי רק את בליץ' מקורי. הצעות?

life style

New member
זהו גם אני...

צריכה להרחיב את אוסף הדיסקים שלי.... יש הצעות? לאו דווקא של נירוונה... (סוף כל סוף הצלחתי לחסוך כסף! אני כזאת בזבזנית....)

made in china

New member
האמממ...

אני רוצה את שני האלבומים של היהודים, אני רוצה לנסות אחד של אואזיס (ואני אשמח לשמוע המלצות כי אני לא מתמחה בהם), או שאני פשוט אלך ואקנה משהו שאני אמצא.. עוד לא החלטתי. בינתיים ה-100 ש"ח מתחילים להגמר לאט לאט..

למעלה