לילי
C chen010189 New member 1/3/06 #17 ליאת ביין ליאת ביין משחקת את לילי, אמא של ניני ואיה. היא שחקנית ומורה למשחק בפני עצמה את מוזמנת לקרוא ראיון שערכתי איתה ופרסמתי פה לא מזמן חפשי בחיפוש מתקדם
ליאת ביין ליאת ביין משחקת את לילי, אמא של ניני ואיה. היא שחקנית ומורה למשחק בפני עצמה את מוזמנת לקרוא ראיון שערכתי איתה ופרסמתי פה לא מזמן חפשי בחיפוש מתקדם
ר רונוש חיים שלי 2 New member 1/3/06 #33 אני יודעת מי זאת!! לא צריך גם תמונה..אבל תודה בכל זאת על העזרה!
N ny22 New member מנהל 2/3/06 #38 חחחחח...תגידי נעם נראה לי זאת התמונה הראשונה שאת שמה והיא לא של אדית חצור....
J j u l i a 1 3 New member 1/3/06 #15 ועוד נצל"ש נראה לכם מוכר? העברתי את התמונה מהטלוויזיה לpc ועשית סריקה דרך הip של המחשב ואז השוותי למאגר התל"מים של רמת גן ואז עשיתי חפיפה ומצאתי את תמונה של בית משפחת דביר. סתם, נראה לכם? סתם אני אוהבת להשמע כאילו אני מבינה משהו במחשבים...
ועוד נצל"ש נראה לכם מוכר? העברתי את התמונה מהטלוויזיה לpc ועשית סריקה דרך הip של המחשב ואז השוותי למאגר התל"מים של רמת גן ואז עשיתי חפיפה ומצאתי את תמונה של בית משפחת דביר. סתם, נראה לכם? סתם אני אוהבת להשמע כאילו אני מבינה משהו במחשבים...
ש שכטרון New member 1/3/06 #29 חחח כמעט האמנתי לך../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif זה באמת הבית או שזה משהו דומה?
N ny22 New member מנהל 2/3/06 #37 חחחח... הלוואי וגם אני הייתי יכול להעביר באמת... IP זה לא המושג שהכי קשור לזה (שתדעי להבא) (או שאולי סרקת פורטים)... אבל בכל אופן, זה נשמע אמין!
חחחח... הלוואי וגם אני הייתי יכול להעביר באמת... IP זה לא המושג שהכי קשור לזה (שתדעי להבא) (או שאולי סרקת פורטים)... אבל בכל אופן, זה נשמע אמין!