אתם לא נחמדים אלי למה להתעלם ממני ככה?
Y yael filan New member 22/7/02 #7 זה ברוכה השבה אבל לא נהיה קטנוניים תדוה! סתם שאלה, אני מכירה אותך?
Y yael filan New member 23/7/02 #9 מואה! זאת היתה אמורה להיות נשיקה. כואב לי... שמעתם פעם על סוס עכבר?
Y yael filan New member 23/7/02 #11 את לא נחשבת... כי את מותק! וגם כולכן! סוס עכבר זה בולרו. מה זה בולרו אתם שואלים? בולרו זה סוס, יש ל וגוף גדול, אבל הראש והצוואר שלו קטנים... והוא אפור...
את לא נחשבת... כי את מותק! וגם כולכן! סוס עכבר זה בולרו. מה זה בולרו אתם שואלים? בולרו זה סוס, יש ל וגוף גדול, אבל הראש והצוואר שלו קטנים... והוא אפור...
א אאווין הרוהירית New member 23/7/02 #12 לא מכירה, אבל הוא בטח מכוער.. ואני לא חמוד.. אני חמודה.. בעצם.. לא אני לא! והעובדה שאני יורדת ככה ומעצבנת אתכם רק מוחיכה זאת.... סו אמ.. בה-ביי!
לא מכירה, אבל הוא בטח מכוער.. ואני לא חמוד.. אני חמודה.. בעצם.. לא אני לא! והעובדה שאני יורדת ככה ומעצבנת אתכם רק מוחיכה זאת.... סו אמ.. בה-ביי!
Y yael filan New member 23/7/02 #14 האמת שהוא מהמם! רק קצת חסר פרופורציות (מי לא?) עזבו, אני מחורפנת...
A asaren New member 23/7/02 #17 הייתי פה גם קצת לפני שנסעת../images/Emo4.gif אבל לא נורא.. תמיד טוב להכיר אנשים חדשים..