אתם לא מבינים

eliavtu

New member
אתם לא מבינים

איזו אדירה הייתה ההופעה בפטריה שהסתיימה לפני כמה דקות!!! היא כזו מדהימהההההה כווווולם שם יצאו מאוהבים לגמריי איך אפשר שלא להתאהב בה, תגידו ?
"אל מלא רחמים", "טיפת מזל" וחיכויים של ריטה, זה רק חלק ממה שהיה שם מחר תקבלו סיקור מלא :)

eliavtu

New member
טוב,

בדיוק כמו בהופעה הקודמת של אפרת שהייתי בה לא הצלחתי להעביר את החוויה למילים.. אני רק אומר שהיא מקסימה, כובשת, ושיש לה קול מדהים.. <כן, אני יודע שאתם כבר יודעים את זה ואנ'לא מחדש כלום> אבל משהו שאולי יותר יעניין אתכם יש לי סרטון של "מודה אני", והקלטה של "שיהיה לך טוב".. השאלה היא <לאחד המנהלים> אם אני יכול להעלות את זה? אה ואם כן, יש לי גם הקלטה של "אתה תחזור" ו- "הסליחה ואני" מהופעת הטרום בכורה לאלבום בזאפה ב- 06.07.07.. ושלא תגידו שאני מיותר קחו פלייליסט: <ע"פ זיכרון, אבל די מדויק> 1. קור אחרון 2. מה שקרה 3. קופסה ביום 4. קרב אגרוף 5. לא שרע לי 6. כמו שזה היה 7. הסליחה ואני 8. תמיד כשאתה בא 9. בוא אלי 10. שעתיים אחרי 11. בלי לומר מילה 12. לראות את האור 13. דיאטה <פה אגב, היא התחילה את מה שדיברתי עליו למעלה, זה הלך ככה: "אולי יום אחד ימצאו אותי *לא עלינו* מתההה אלל מלאא רחמיםם.." ואז היא התחילה במחרוזת: שרה קצת מטיפת מזל, "יום אחד אולי אפרוש כנפיים" <בסגנון אופרה משהו..>, ואז כקטע קישור היא המשיכה לעשות את קולות האופרה האלה והתחילה לחכות את ריטה בהקצנה <"לא כ"כ יפה, ולא בת 16">, ואחרי עוד כמה שטויות היא סיימה את ההופעה.. בקיצור- היא מצחיק! הנה, בכל זאת כתבתי משהו. 14. מודה אני 15. טוב לבד 16. שיהיה לך טוב 17. מועדון ריקודים

באיחור, אבל ממש כיףפ לקרוא!!

אני מתגעגעת להופעות שלה וכיף שיש חוויות של אחרים!!

למעלה