אתם לא מבינים..

חחח..חיכיתי לזה.

מסיבה שגרתית לחלוטין, הרבה אלכוהול, מוסיקה ואנשים טובים. אבל גם דברים כאלה קורים האמת כשחסרה טיפה אחריות.

E i n a v 1 1 1

New member
איכס!

והחברת שלה עוד יותר מגעילות ככה לעזוב אותה לבד... מסכנה... אבל אנשים צריכים לדעת לשלוט בעצמם ולא לשתות יותר מידי, ואם היא לקחה משהו עוד יותר מפגרת!

PinkWin

New member
חולת נפש.

החברות לא אשמות, היא בוגרת מספיק כדי לדעת מתי להפסיק. היא פשוט מטומטמת ברמות מטורפות. לא רק שהיא הזיקה לעצמה, אלא גם היא עשתה לעצמה פאדיחה לא קטנה
איכס.

Paranoid Eyes

New member
אני לא כ"כ בטוחה

שמישהו יזכור את הפנים שלה או שהיא תזכור מישהו משם... כך שפאדיחה אין פה ממש.. זה יכל להגמר יותר גרוע.. וכן, חברות שלה גם אשמות, אחריות שלה אך גם שלהן.. אני לא הייתי רוצה לצאת עם חברות בידיעה שהן לא יהיו שם לשמור עליי כשאצטרך. ואם הכניסו לה משהו למשקה? סתם דוגמא.

PinkWin

New member
אני אישית חושבת שכן יזכרו.

זה לא דבר שגרתי. בנוגע להכנסת סם למשקה, היא פשוט צריכה להיות עירנית יותר ולא לשתות "דרינקים" שבחורים מציעים לה. ובנוגע לחברות, הן לא אמורות לשמש כבייביסיטר, במידה וכל אחת החליטה לרקוד לבד, ולהסתובב שם לבד, אין טעם שהן "ישמרו" עליה. במידה והן איתה והן רואות אותה עושה שטויות, הן צריכות לשמור, וכן להעמיד אותה במקומה ולמנוע ממנה לעשות שטויות.

היה קשה לראות את הפנים שלה

השיער הסתיר ובכלל הראש שלה היה מסובב עד שהגיע אמבולנס שהעיף את כולם משם. אני זוכרת שקרה לי ששתיתי יותר מדי והגעתי למצב של כמעט עילפון.אבל כל החברים שלי היו שם לעזור לי. אם הייתי מוצאת את עצמי כל כך חסרת אונים בלי אף אחד סביבי, לא יודעת איפה הייתי מוצאת את עצמי. וכן, הייתי מאוד כועסת על החברים אם לא היו שמים לב בכלל. תמיד בבילוי אני משקיפה על החברות שלי, אין דבר כזה שלא.. אי אפשר לדעת מה יקרה במקומות כאלה.

שאפולי

New member
לא מחייב..

זה הקטע בסמים, אף פעם אי אפשר לדעת איך זה ישפיע עליך זה מאוד אינדבידואלי ומשתנה לפי נטיה גנטית והרכב דם. אני מכירה בחורצ'יק- קסם של גבר.. תואר ראשון, עבודה, פולני טוב מה שנקרא מעולם לא נגע בסמים או סיגריות בקושי בירה.. לפני התואר השני הוא יצא לטייל באוסרטליה וגר שם שנה, בחזרה הוא עבר דרך הודו, שם *פעם אחת* הוא לקח X באיזו מסיבה ומאז הוא משאופז באברבנאל, בטוח שהוא תפוז, ויש לו שריטה כ"כ עמוקה במח (ברצינות,כזו שאפשר לראות בסריקות), שהמוח שלו עובד בלופ כמו מחט שתקועה על תקליט. פעם אחת. פשוט אימרו לא?

למעלה