אתם לא מאמינים!!!

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
אתם לא מאמינים!!!

קיבלתי אימייל ממישהי מה- BBC שהם רוצים לעשות לכבוד שלושים שנה למות אלביס דוקומנטי מיוחד וללוות מעריצים מכל העולם ומחפשים את הנקודות הכי מוזרות בעולם שמהם מגיעים מעריצי אלביס לממפיס, לבקר בגרייסלנד. אז הם פנו אליי שאני יערוך הגרלה בין חברי מועדון אלביס בישראל על מנת להעניק לאחד המעריצים נסיעה שכולה תכוסה על ידי ההפקה של התוכנית של ה- BBC. כולל טיסה, כולל הוצאות וכולל כמובן ביקור בגרייסלנד. יש לציין שהזוכה יצטרך להסכים להצטלם ולתעד את כל הטיול מרגע העלייה למטוס בארץ ועד העלייה חזרה על המטוס לישראל. הטיול אמור להיות שלושה ימים במסגרת שבוע אלביס בממפיס. אז יאללה, תתחילו להצביע כאן, כל מי שרוצה להשתתף ובעוד כמה ימים נערוך הגרלה בין כל המשתתפים. את ההגרלה תעשה מנהלת מטעם תפוז שאחראית על אשכול מוזיקה בתפוז מאחר וגם אני מעוניינת להשתתף ולכן מנועה מלנהל את ההגרלה עצמה. בהצלחה לכולם.

MissPop

New member
:) :) :)

ומה אתך ז'ני? את לא משתתפת? התקשרתי אליך אתמול היה ספיישל אלביס בערוץ 33...

Jen74

New member
ברור שגם אני ../images/Emo8.gif

אתמול נרדמתי מוקדם, הייתי הרוסה מעייפות מהניקיונות לחג.

../images/Emo2.gifעכשיו הם נזכרים?../images/Emo6.gifאחרי שמורדי

ואנוכי מסודרים כבר,,, ,ואם זה נכון,, מאחלת מכל ה-
,,,
,,,לזוכה, איזה כיף זה יהיה להיפגש ב-------

YGep

New member
יאאא../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה.... גם אני רוצה להשתתף
איזה יופי כל הכבוד להם....
ולך גני

Jen74

New member
אני לא יכולה למסור כרגע עוד פרטים

כי פשוט עוד לא עודכנתי. אני מחכה לתשובה מנציגת BBC.

veybybv

New member
בהצלחה לכל המשתתפים!!

חבל שאני צעירה מדי מכדי להשתתף.. חח אבל לכם זה מגיע יותר אז בהצלחה לכולם!!!!!!!

Jen74

New member
אין הגבלה של גיל, למיטב ידיעתי

כמובן שמתחת לגיל 18 נדרשת הסכמת הורים.

Jen74

New member
טוב, חלאס, היום כבר נגמר והגיע הזמן

לחשוף שמדובר במתיחת אחד באפריל
אם מישהו/י נפגע/ה מההלצה הזאת אני מתנצלת...
קבלו בהומור את הבדיחה

gmv

New member
חחח - אהבתי!

היו לי קצת ספקות האמת, אבל נחמד!

../images/Emo123.gif

לא עושים מתיחות מסוג זה.............במיוחד שאני מאד רוצה להגיע לשם ב- 2007....והמזוודה כבר מוכנה...רררר.... טוב...נו.....בסדר....חחח.... נתנחם בתמונה נפלאה זו...אלביס החמוד מוציא לשון בשיר: love me ... ליאור

Jen74

New member
SORRY ../images/Emo24.gifאין דבר העומד בפני

הרצון, נכון?
הלוואי ויתגשם ונוכל לערוך אירועים גם פה בארץ.

ג'ני,"את עבדת עלינו"יוסי, אתה החכם

מארבעת הבנים שבההגדה, האמת שאיני מכירה את הצד הקומי של ג'ני, אני גם לא משתגעת אחרי "חג "1 באפריל שהוא חג לשקרנים, אני תמיד דוגלת ב- שונא מתנות יחיה, אם אין אני לי מי לי(אני נוסעת לגריילנד על חשבוני
)ובכל זאת זה היה נחמד להאמין במשהו שקשור לאלביס,

האם יש גבול לדביליות ל-1 באפריל?

באחד הפורומים מישהו כתב והתפאר שהצליח לעבוד על חברו,,,טילפן לחברו ואמר לו: אמא שלך נפצעה בתאונת דרכים בוא מהר,, הגבתי ואמרתי שלדעתי זה לא מצחיק אלא חולני
,, ענה לי מה קרה לך איפה חוש ההומור שלך?, אם בן אדם רוצה חוש הומור שחור או חוש הומור של חמור תתבדח על אם אמא שלך בלבד
מה אתם אומרים?

למעלה