אתם לא מאמינים!!

דנלי1

New member
אתם לא מאמינים!!

במפגש מישהי נכנסה עם השם שלי!! ולי לא נתנו להיכנס!!!!! מי שזה לא יהיה אני לא סובלת אותו!!!!! ושתדעו שמזה עבדתי על המפגש!! אפילו קניתי לרוני מתנה עוצמה!!! אז בבקשה שמי שעשה שישלך לי מסר!@@!!!!! מקווה אבל שהיה לכם כיף .. ליאור

נסיכת pop

New member
את מדברת שטויות

מי נכנס בשם שלך
אין מצב כל מי שהגיע עד לשם כבר הכניסו אותו

../images/Emo45.gifבכניסה לא שאלו מה שמי../images/Emo42.gif

או אפילו לא מה הכינוי שלי. השומר:שלום, למה באתם
אנחנו:למפגש מעריצים עם רוני. השומר:תפנו במסדרון שמאלה ואז תרדו במדרגות
וזהו
אין מצב שלא הכניסו אותך

דנלי1

New member
אבל אני נשבעת לכם זה מה שעשו לי

לא יודעת השמור: מה שמך? אני: ליאור מיני השומר: לא יכול להיות הרי יש כאן מישהי אם אותו שם! אני: אבל זה לא יכול להיות.. השומר: אם את מנסה לעבוד אליי אז תלכי! אני: אבל אני אומרת לך זה השם שלי אני אומורה ללכת לשם מה אתה זורק אותי כמו כלב מה אני אתן שהיא תענה אם רונוש ואני לא תראה קניתי לה מתנה!!! השומר: מה אכפת יאאלה עופי מפה! רואות איזה שומר מגעיל!!! אבל אני נשבעת לכם שזה מה שעשו לי!!!

יה מסכנה

היום עושים האנשים דברים דבילים לבנות התמימות והנחמדות לא נורא ליאור תפגשי אותה בפעםן הבאה

נסיכת pop

New member
מאמי תעשי טובה

תלכי לבלוקבאסטר ותחזרי ת'סרט שאת חיה בו נשמע מענין אני רוצה לקחת והוא אצלך

MaY1212

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו! איזה טיפשה את! צאי צאי מהסרט!!! א. השומר לא בדק שמות ב. רינת בדקה שמות! לפחות אם את ממציאה משהו-תמצאי משהו הגיוני!!! חסרת חיים מפגרת!

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אמירה הרגת אותי... וחוץ מזה ליאור זה ממש לא יכול להיות שמישהו נכנס בשם שלך כי אם לא היו מכניסים אותך אז בטוח אמרת למישהו את השם שלך ואחרי זה את מאשימה אותו...אוי...את חיה בסרט מתי תביני את זה??

עוד אחד --->כנסו

שמישהו יעביר לי את השלט כי נגמר הסרט שליאור חיה בו. חחחחח ליאור זה לא בשביל לפגוע בך או משהוא כזה זה רק בגלל שזה לא הגיוני שמישהו נכנס במקומך כי הכניסו את כולם

למעלה