אתם לא מאמינים!

ilian12

New member
אתם לא מאמינים!

אנשים אתם לא מאמינים! חברה שלי הלכה לאודישנים, באיזה תוכנית שעולה בקיץ, ומי מנחה את התוכנית? סופי צדקה! קיצר היא התקשרה אליי אתמול(החברה) ונתנה לי לדבר עם סופי צדקה!!!!!!!!! יאנו דיברתי איתה! ויש לי פה חתימה שלה!!!

Pinki Girl

New member
אמממ

לא חייבים להיות ציניים כל כך... גם אני הייתי רוצה לשתף אותכם עם הייתי מדברת עם אחד מהשחקנים...

יוו אני לא מאמינה זה התאר שלך!!!

אני נמצאת בו כל יום !!! יש לך אתר מממש פצצות רק שרוב הדברים לא ניפתחים לי יענו כל התמונות וזה זה לא ניפתח זה עושה כזה יענו לא נמצא דף זה בלה בלה בלה.. אבל חוץ מה זה הכל פצצה.. ויש לך אתר ממש אחלה... אני ממליצה לכולם להכנס {יש תמנות של עומר ברנע אל תידאגו}!!!

Snitch

New member
עומר אתה החיים שלי???../images/Emo88.gif

את מתכוונת בצחוק או באמת? כי אם זה באמת... הו וול...

פשוט לא פועל...

זה עושה לי כאילו שאין דף כזה בכלל.. נגיד לחצי על התמונות של דניאלה וירצר ומתי אטלס בתוכנית של ג´וד לאק וזה עושה לי שאין דף כזה... ויווווו זה כזה מעצבן כי אני מתה לראות תתמונות האלה... אז בבקשה תנסי לעשות משהו דחוווף!!!!

עמי92

New member
אה, את צודקת אבל לא כל התמונות

רק התמונות מהמסיבות ומג´וד לאק. אגב, אני מעלה אותן ממש עכשיו.

lyaron

New member
זה נכון!

גם אני הייתי באותו אודישן ביום חמישי באולפני הרצלייה והיא באמת הייתה שם. זה היה גדול!!!! תדעו לכם שבמציאות היא הרבה יותר יפה וחמודה...

זה סופי: לסופי צדקה תוכנית חדשה ../images/Emo70.gif

למי שעוד לא יודע ויש לו שאלות, עכשיו זה סופי ומוחלט: לסופילה צדקה שאנו כה אוהבים יש תוכנית חדשה אחרי "לחיי האהבה" שאנו עדיין לא יודעת מה שמה, אבל היא לילדים (נראה לי ממש שקראתי) איזה אחלה זה, נראה אותה עוד על המסך בקרוב. משהו אמר פה שחברה שלה הלכה לאודישן של איזה תוכנית וסופי היתה המנחה, כנראה זאת התוכנית הזאת. מה השם לה, יש לך מושג? (טוב, נקווה שזה יהיה משהו יותר בוגר מ"סופי טופי")
ערב טוב,

pompii

New member
יאללה עושים קונספירציה

מחליפים את יצפאן בסופי!!!!

למעלה