אתם לא מאמינים מי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaaarin

New member
וואלה?!

מעניין לי ת'תחת

ממצב אחי? {מצורפת תמונה של אחותה}

מה קורה ירין? למי שמעניין אותו בפורום - לאחות של אפרת קוראים דגנית אפלר והיא מלמדת בדפנה בקרית ביאליק וזאת תמונה שלה בפורים בביצפר שלי היא מחופשת למיני מאוס

אורן?

תאמינו לה היא חברה שלי והמורה הזאת מלמדת אותי ומביאה לי המון שיעורים שאין לי כח לעשות אותם והיא משווקת תנסיך הקטן

ssss5

New member
חחחח כה דוגרי ..מורה גם שלי..

חחחח אורן זאת אורן מ ח'2?? הם כזה לא דומות גאד!!!

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifולסיכום----------

יש לאפרת אחות בשם דגנית כהן,אחרי הנישואים אפלר. היא מלמדת בדפנה קריית ביאליק ומסתבר שגם בעירוני ה'}חיפה. ומה אתם מתכוונים לעשות עם זה
וכמובן שיש את נועה פורט שלומדת בבצפר השכן לשכן והיא לבושה במיני-כולי באופוריה.. שכחתי מש'ו
אה,כן,בפורים היא התחפשה למיני מאוס...
היפי יההה
**שאגב הן דומות לחלוטין**

חחחחחח סיכום מצוין../images/Emo45.gif

הם לא ממש דומות ....הם מזכירות אחת את השנייה לדעתי...

אחות של אפרת?!../images/Emo12.gif

יוווווווווווווווווווווווווו!!! פוואה איזה כיף לך!!! תגיד לה שתארגן לך פגישה עם אפרתמושלמת!!! וואי הלוואי שאני הייתי בבית הספר שלך...אוף...........

אם את אומרת

מאמי תאמיני לי שאת לא רוצה כאילו דבר ראשון המורה ממש רעה (אני לא צוחקת אולי זה הכיתה שלנו אבל בקיצור עזבו והיא משווקת תנסיך הקטן)חחח עזבי אממ היא גם מזה לא דומה לאפרת פחד כאילו אולי קצת יש דמיון אבל לא וגם טוב עזבי עדיף שאני לא אדבר

ssss5

New member
שם בדוי??

חהחהחה הרגת אותי!! חחח איזה ילד \ ילדה מסכנה.... טחחח וכ ההיא מלמדת בתחתון... חחח התלהבתם... וכלה אחותה... חחחח תאמינו לי היא מתלהבת מזה יותר ממה שזה ... היא בכלל לא רואה תסידררררה והם כזה ל-א דומות גאד!! אם אתם אומרים שבתמונה הזאת הם דומות אתם מממממוזרים ... כאילו מה אם אלה ייתם יודעיים בחיים לא הייתם חודשבים על זה!!

למעלה