אתם לא יודעים

רוצה לדעת מה קרה אצלי?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עשו בבית ספר טקס רק לתיכון ולכיתות ז' (אני ב-ט') אמרו לנו שאנחנו יכולים לבוא להדליק נר זיכרון אם אנחנו רוצים כמה בנות שממש התעצבנו החליטו לקחת את העניינים לידים ולעשות טקס כתבתי בפורום אקזיט הם קרה: פה על הטקס שיצא לנו ופה על הנרות זיכרון

anat234

New member
מ

זו דעתם ואת לא יכולה לשנות את זה עצתי? להתעלם. הרי אם את תגידי שאת אוהבת אותה הם רק ימשיכו ><

הם אמורים להיות חברים שלי..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כשאני מגבירה לשמוע שיר וחברה שלי מתחילה לצעוק שהיא זונה ושהיא לא יודעת לשיר זה די מעצבן... אני לא עושה כלום כי אני לא רוצה לריב איתם אבל ממש מעצבן

זה בסדר... גם אצלי לא כל כך אוהבים

את שירי...
ויורדים עליה שהיא נמוכה ומתחילים לקלל אותה... נכון זה לא נחמד... אם את רוצה לדבר עם חברות על שירי אז כדאי שתנבי להתחבר עם הבנות שאמרת ששרות את השירים של שירי כי כנראה הן אוהבות אותה ואז גם תמצאי חברים חדשים וגם תגברי על שירי...

לא מכריחה אף אחד|תו../images/Emo23.gif

לא רוצים לא צריך אני לא מכריחה אף אחד לאהוב אותה אבל שחברות שלי יורדות עלי בגלל שאני אוהבת אותה?
בקשר לבנות האחרות הן לא חברות שלי וכנראה גם לא יהיו אני לא בוחרת חברות לפי מי שמעריץ את שירי

כן אבל תנסי להתבר איתן ככה גם את

תכירי חברות חדשות... אם את חושבת שהחברות שיורדות על שירי הן חברות טובות שלך אז אם לאה חברים... מי צריך אוייבים

משהו בנושא..

ישבתי בכתה בהפסקה ספרתי לחברות שלי שקראתי כתבה שכתוב שנינט פרחה וזה ולא אמרתי את זה בטון מזלזל אפילו אמרתי "איך אפשר להגיד כזה דבר?!" ואאאאז ילדה אחת שאני לא ממש סובלת אומרת כזה "נינט פרחה? אולי שירי פרחה!" והיא בכלל לא אוהבת את נינט!! זה לא שהיא מעריצה שלה או משהו קיצר אני כזה מסתובבת אליה בסלואו מושן (חח מכירים אתזה?!) ואני שוב מזכירה שאני ממש לא סבלתי את הילדה הזאת לפני כל זה אז קיצר אני מסתובבת לאט ואומרת לה "סליחה?" אז היא אומרת לי "כן, ראית מה היא לבשה אצל דודו טופז?! מה זאת החולצה הזאת" אז אמרתי לה "בגלל החולצה? זה עניין של טעם אני דווקא חושבת שהיא היתה ממש יפה שם ועם גוף כזה לא משנה מה היא תלבש זה יהיה יפה.." ואז היא כזה באה להגיד משהו ואני כזה אחרי שדברתי בשקט אני צועקת עליה "שש... את מוחרמת!!" ואז כולם התחילו לצחוק.. חח כן זה היה חביב.. עד היום שהיא באה להגיד לי משהו אז אני אומרת לה "אס! את מוחרמת!" חחחח

תעזבי אני מכירה אותן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אלה שלא חברות שלי לא יהיו חברות שלי אני מסתדרת איתן אבל אנחנו לא מתאימות ואלה שכן חברות שלי נכון שאנחנו לא החברות הכי טובות בעולם ונכון שזה די מעצבן אותי אבל יש לי סיבות אחרות להתחבר אליהן והן בדרך כלל נחמדות אלי וכיף לי איתן רק בקטע של שירי הן מעצבנות וכמו שכבר אמרתי: אני לא בוחרת חברות לפי מי שאוהבת את שירי

לא אמרתי לך לבחור חברות לפי זה...

גם לי יש חברות שלא סובלות את שירי... ומשהו שלא ממש קשור לשירי... אחת שפוטה של השניה. הנה מחר אנחנו צריכות להרצות בהסטוריה והמנייקית מחליטה שהיא משתלטת על כל העבודה שהיא בקושי עשתה והשפוטה שלה מסכימה עם יותר מחצי מהדברים... ותאמינו לי שאני משתדלת לא לקלל אותן עכשיו.

אז את גם אמורה להבין../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את והחברות שלך לא מסכימות על הכל גם להן יש חסרונות והן עדיין חברות שלך

למעלה