אתם לא יודעים

alona angel

New member
אתם לא יודעים../images/Emo3.gif

(סורי על ההודעה החדשה
) 2 דברים: 1. כל שיעור שאני בגא'ז... המורה שמה שיר של שירי על ההתחלה.. פעם את "השקט שנשאר" פעם את "אהבה קטנה" פעם את "עד שתבין אותי".. וכולם כזה שריםםם
2. אתמול היה רוקדים עם כוכבים.. ושירי הייתה שם.. ואני לא ממש אוהבת ת'תוכנית, וראיתי אותה רק בגלל שירי.. ואז היה פרסומות.. והייתי במיטה (ראיתי טלוויזיה
) ואני כזה נרדמתי ל2 דק'.., ואח"כ התעוררתי.. ובשניה שאני קמה מה אני שומעת?!?!?! "תודה רבה לשירי מימון".. ואני כזה.. מההההההההההההההההההההההההה?!??!?!?!?!??!?! ומזה הייתי בבאסה..
כי רק בגללה ראיתי ת'תוכנית.. ופספסתי אותה
באסהההההה
איך היא הייתה?

כנסי ../images/Emo27.gif

קודןם כל היא הייתה מדהימה כרגיל, לא פספסה אף תו.. אם פספסת את הקטע, כנסי לאתר המעריצים לקטגוריית הורדות-->סירטונים->2005 ותורידי את הקטע.. |www.shiri-m.com|

../images/Emo4.gifרק לי יש חברים מניאקים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתם לא קולטים מה הם אומרים לי כמה חברות שלי היו אצלי ביום הולדת שלי (מזמן) וראו שיש לי את הדיסקים של שירי מימון ומירי מסיקה היום לקחתי את העיתון ראש1 ממישהי אחרת שלא הייתה שם והיא שואלת אותי אם אני רוצה לקרוא על שירי מימון ומירי מסיקה... והיא אמרה את זה בטון מגעיל וצחקה.... לפני שבוע נפגשתי עם שתי חברות שלי כדי לעשות דגם במדעים שמענו ברקע רדיו והיה את אהבה קטנה רצתי להגביר ואחת מהן התחילה להגיד שהיא זונה וירדה עליה.... אמרתי לה שאני ממש אוהבת אותה ושזה מפריע לי שהיא אומרת את זה אבל היא המשיכה
איזה חוצפה... ישבתי היום באוטובוס חזרה מבית ספר עם אחד הבנים מהמושב שלי והוא אמר שיש היום שירים גרועים הרדיו ואמר שהיה בבוקר גם את שירי מימון (לא הייתי איתו כי הייתי בשעת אפס) והוא אמר שנכון שהיא יפה אבל היא לא שרה טוב.... אמרתי לו שאני ממש אוהבת אותה אז הוא הסתובב לדבר עם שאר הבנים... ועוד מלא מלא פעמים! יש בכיתה שלי כמה בנות שאוהבת אותה ושרות שירים שלה בהפסקות אבל אני אל חברה שלהן החברות שלי וכל הילדים מהמושב שלי ממש מגעילים...

אל=לא../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ולא התכוונתי שהם מגעילים (טוב זאתי מהסיפור השני כן הייתה מגעילה) הם פשוט מעצבנים אותי... והם יודעים שזה מעצבן אותי!

nofnof12

New member
אל תתאגי../images/Emo70.gif את לא לבד במושב../images/Emo70.gif

אני חוץ משירי מעריצה גם את רוני והילארי הם לא סובלות את רוני ועוד פחות- את הילארי
וכל הזמן כשיש כתבות עליהם או משו כזה הם עושות להם שיניים שחורות צובעות להם את השיער... בקיצר- עושות להם בתמונות את המוות
אם שירי זה לא קורה לפחות...
נופר

../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כשקראתי את הכותרת חשבתי שאת באה להגיד לי שאת מהמושב שלי
כבר גיליתי פה בפורומים שתיים שקשורות לאנשים שאני מכירה

אני גרה באזה מושב קטן ומסכן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק בגלל שאמרת שאני לא לבד מהמושב חשבתי לרגע שאת במושב שלי... יש מישהי מהפורום הזה שגרה מושב לידי והיא קרובת משפחה של ילדים שהיו בכיתה שלי שנה שעברה ועברו לכיתות אחרות ויש עוד מישהי מפורום אקזיט שהיא חברה של מישהי שעברה לבית ספר שלי והיא בכיתה שלי עכשיו עולם קטן

אצלי זה ההפך../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

כולם חושבים ששירי היא שיא השלמות, שרה מעולה ושיש לה שירים יפים וכייף לשמוע תגובות כאלהה, וגם אלה ששונאים אותה.. אין להם ברירה אלה לא לדבר אליה לפנינו, כי אנחנו דיי הרבה אוהבים אותה בכיתה[כולל בנים, כן כן]

LiNoyoosh15

New member
נצל"שששששששששששששששש

שיניתי כינוי................ אני לינוי
Friends for ever

גם אצלי.........

אבל אצלי הבננים אומרים שהיא ו-"מה הייתי עושה לה אם הייתי במקום החבר שלה" והבנות לא מפסיקות לשיר והחמיא למרות שיש כמה שלא אוהבים אותה אומרים שהיא שרה וניראת טוב וזהו ... אבל אני גם לא מצפה שכולם יאהבו אותה... כי לכל אחד יש את הסגנון שלו............

בואי אני יגיד לך משהו

היה לנו יום פעילות על רבין ועל מזה בעצם דמוקרטיה וכאלה ביום שני לפני יומיים.. בלי שום קשר אני וחברה שלי כל היום רק דברנו על שירי והראל (סקעת) ואז באמצע הפעילות מישהי אומרת לי "את יודעת אני לא הייתי מתגאה בזה שאני אוהבת את שירי מימון בלי להעליב באמת לא רוצה לפגוע אבל בכל זאת.." אני וחברה שלי באותו רגע פשוט תקענו לה פרצוף רציתי להגיד לה שתלך לז... ואני לא הייתי מתגאה בעובדה שאני פריקית מעצבנת שהולכת עם לק שחור אבל אמרתי לעצמי עדי תרגעי שתחשוב מה שבא לה וחוץ מזה שלק שחור זה דווקא סבבה
ומה שאני מנסה להגיד לך ש.... אין לי מושג מה אני מנסה להגיד לך פשוט זה היה דורש לכתוב את זה
והיום היה עוד משהו שאותי בעקרון הצחיק.. בשיעור לשון פתאום אני שומעת מאחורי "היא נמוכה אבל היא כוסית" אני מסתובבת אחורה ונקרעתי מצחוק שני בנים דברו על שירי ואז אחד אומר לי "את אוהבת את שירי מימון לא?" אני כזה "כן" אז הוא אומר לי "למה?!!" אני אומרת לו "למה לא? יש לה קול ממש יפה" אז הוא אומר "נכון שאת אוהבת אותה כי היא כוסית" חחח שיואו אני נחנקתי!! ואז הוא שאל אותי אם יש לי את הדיסק ואם אני יכולה להביא לו רק את החוברת חחחחחחחח

למעלה