אתם לא יודעים מה קרה....!

אתם לא יודעים מה קרה....!

לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בקיצור התקשר אחד מ-נט-וויז´ן ושיגע לי ת´שכל הבה נלחץ פה והבה נלחץ שם....איזה שפה....איזה קול! בלבל אותי לגמרי...! ועכשיו עד שהתחברתי הייתי חייבת לכתוב משהו....הבנתם?????

coolit

New member
טוסט לך.. ומה שיש לי לומר לך../images/Emo102.gif

שערבי גבר זה ערבי בקבר.. אבל מה שבאמת רציתי לומר זה ש.. I l
ve U!!! and you aren´t love me.. Brit. Have a good night huffman!! לילה טוב לכל המחנה לכל המחנה לילה טוב!

מיקי*

New member
אני מוחה נחרצות על משפט הפתיחה שלך

עם כל המלחמה שיש לנו נגד העם הפלסטינאי, אסור לנו להיסחף אחרי התלהמויות וססמאות שכאלה - אסור להכליל ואסור לאבד את המוסריות (זאת מבלי ליפול לפח המרחם על אכזרים וכו´).

coolit

New member
יפה מאוד../images/Emo102.gif

אני פשוט לא יכולה לעמוד מנגד ולראות הכללות- גם של העם היהודי, חילוניים עלינו ואנחנו עליהם, ולומר "צריך לחשוב על הערבים. אולי לא כולם כאלו." אני בעצם מסכימה עם זה. לא כל הערבים כאלו באמת. אבל בחיצוניות- תאמין לי שרובם כן.. הם לא יכולים לצודד ביהודים, יהרגו אותם. בקיצור.. נמאס לי להיות שקטה. ברית. לצרוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

מזל טוב!!

אני ממש שמחה שהצלחת בסוף! יישר כוח! כולנו גאים בך ותומכים בך לאורך כל הדרך!! שיהיה לכולנו ב"הצלחה!

אוףף ! אני לא יהיה בירושליים מחר!../images/Emo7.gif

לא בגלל יום ירושליים..בגלל שמישהו שאני בקשר איתו(יותר מידידים...הרבה יותר) יהיה שם..ואני לא אוכל לבוא איתו...לא נפגשנו מלא זמן ויש לנו הרבה מה להשלים(לא רק בדיבורים...
) אוףףףףף זה לא הוגןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! אבי אם אתה רואה את זה ...אני מתגעגעת אלייך

למעלה