לרוויה
P puma141 New member 14/1/14 #28 חחחחח יא מפונקת! קחי אחריות....מה זה ככה?? יודעת מה? סבבה והכל-אבל כשהסתכלת לאזור הבולט שלו בדייט-ראית שהוא לא לבש תחתונים...... ????
חחחחח יא מפונקת! קחי אחריות....מה זה ככה?? יודעת מה? סבבה והכל-אבל כשהסתכלת לאזור הבולט שלו בדייט-ראית שהוא לא לבש תחתונים...... ????
P puma141 New member 14/1/14 #44 חחחחח שמעי-צודקת! אבל יחד עם זה-הכל במידה. שלא יהיה שם איזה....יוגב, פרופורציות. *היית אמורה להמשיך בשאלה אחרת של-סבבה והכל, אבל* אבל לא המשכת.....קטעת הכל ככה בברוטליות, באכזריות......כאילו שלא ניסיתי! זה פוגע.
חחחחח שמעי-צודקת! אבל יחד עם זה-הכל במידה. שלא יהיה שם איזה....יוגב, פרופורציות. *היית אמורה להמשיך בשאלה אחרת של-סבבה והכל, אבל* אבל לא המשכת.....קטעת הכל ככה בברוטליות, באכזריות......כאילו שלא ניסיתי! זה פוגע.
ל לירי לא שרה New member 14/1/14 #45 יוגב זו סתם שמועה נו ומה נראה לך שאני נביאה? הייתי אמורה לדעת שצריך להמשיך? סבבה והכול אבל את לוקחת אותי קשה מדי.
יוגב זו סתם שמועה נו ומה נראה לך שאני נביאה? הייתי אמורה לדעת שצריך להמשיך? סבבה והכול אבל את לוקחת אותי קשה מדי.
P puma141 New member 14/1/14 #64 סבבה והכל אבל...........אפשר להשאר עם הכובע? http://www.youtube.com/watch?v=_yJvnG5aIW8
P puma141 New member 14/1/14 #70 להעביר לך אנרגיה ממישהו? חחחחחחחח כי גם לי אין.... את יודעת שלא התכוונתי לזה, נכון? יש לך המון כח כאדם.
להעביר לך אנרגיה ממישהו? חחחחחחחח כי גם לי אין.... את יודעת שלא התכוונתי לזה, נכון? יש לך המון כח כאדם.
ל לירי לא שרה New member 14/1/14 #73 סבבה והכול אבל אל תזלזלי בהבנה שלי. ותודה רבה, היה שווה להעיר אתכם היום.. יום גדוש במחמאות.
S shayCn New member 14/1/14 #15 זו תקופה כזאת בתקופות החגים כולם קופצים לביקור כמו פטריות שלאחר הגשם ונעלמים אחרי החגים.
S shayCn New member 14/1/14 #29 ממליץ לך על פורומים אחרים: פורום דתיים,פורום חרדים,פורום חוזרים בתשובה.בטוח שלא משעמם שם ויש לך סיכוי למצוא שם מישהי מתאימה בהצלחה בהמשך
ממליץ לך על פורומים אחרים: פורום דתיים,פורום חרדים,פורום חוזרים בתשובה.בטוח שלא משעמם שם ויש לך סיכוי למצוא שם מישהי מתאימה בהצלחה בהמשך